search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:53
MENU CLOSE

Μέρκελ: «Αν ήμουν στο γήπεδο δεν θα έληγε το Σάλκε-ΠΑΟΚ 1-1…»!

23.08.2013 08:27
Μέρκελ: «Αν ήμουν στο γήπεδο δεν θα έληγε το Σάλκε-ΠΑΟΚ 1-1…»! - Media

Δεν είναι η πρώτη φορά και πιθανότατα ούτε η τελευταία που η Άνγκελα Μέρκελ, ασχολείται με το ποδόσφαιρο.

Δεν είναι η πρώτη φορά και πιθανότατα ούτε η τελευταία που η Άνγκελα Μέρκελ, ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Άλλωστε πολλές φορές την έχουμε δει στα επίσημα ενός αγώνα γερμανικής ομάδας ή των «πάντσερ».

Η Γερμανίδα καγκελάριος, δεν έδωσε το παρών στο ματς της… ομάδας που υποστηρίζει, της Σάλκε με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, όμως δεν άφησε ασχολίαστο το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, η Άνγκελα Μέρκελ σε προεκλογική της ομιλία στην Ανατολική Γερμανία, έκανε ένα σύντομο σχόλιο τονίζοντας: «Κανονικά, θα έπρεπε να ήμουν εγώ στο παιχνίδι, τότε δεν θα τελείωνε 1-1»… Σημείωσε, μάλιστα, πως άνοιξε τον δέκτη της τηλεόρασης την ώρα που μπήκε το γκολ της ελληνικής ομάδας.

Η Γερμανίδα καγκελάριος που τ' όνομά της συζητιέται από τους Έλληνες πολίτες περισσότερο και από αυτό του πρωθυπουργού της χώρας, Αντώνη Σαμαρά, έφερε τουλάχιστον γούρι στον Δικέφαλο του Βορρά. Τώρα, γιατί πιστεύει πως μ' εκείνη το ματς δεν θα τελείωνε 1-1, παραμένει άγνωστο. Ίσως φορολογούσε το γκολ του Στοχ…

Πηγή: sport24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:51