search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:52
MENU CLOSE

Τέταρτη σύλληψη για τον ομαδικό βιασμό 20χρονης φωτορεπόρτερ στην Ινδία

25.08.2013 08:08
Τέταρτη σύλληψη για τον ομαδικό βιασμό 20χρονης φωτορεπόρτερ στην Ινδία - Media

Η αστυνομία συνέλαβε σήμερα έναν τέταρτο άνδρα μετά τον ομαδικό βιασμό μιας 22χρονης φωτορεπόρτερ στο Μουμπάι της Ινδίας.

Η αστυνομία συνέλαβε σήμερα έναν τέταρτο άνδρα μετά τον ομαδικό βιασμό μιας 22χρονης φωτορεπόρτερ στο Μουμπάι της Ινδίας.
 
Η αστυνομία ανακοίνωσε πως συνεχίζει να καταζητεί τον πέμπτο ύποπτο για το βιασμό. Αυτός ο ομαδικός βιασμός στο Μουμπάι, που έχει τη φήμη μιας πόλης ασφαλέστερης για τις γυναίκες από την πρωτεύουσα, το Νέο Δελχί, προκάλεσε ένα κύμα οργής και αγανάκτησης στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, το κοινοβούλιο και μεταξύ των δημοσιογράφων, οι οποίοι οργάνωσαν μια διαδήλωση.
 
Η νεαρή γυναίκα, η οποία φέρει εξωτερικά και εσωτερικά τραύματα, εξακολουθούσε χθες να νοσηλεύεται στο Μουμπάι. Φαίνεται πως ήταν ασκούμενη στο περιοδικό, το οποίο την έστειλε να τραβήξει φωτογραφίες. Πέντε άνδρες την πλησίασαν στη συνοικία Σάκτι Μιλς την ώρα που φωτογράφιζε παλιές πολυκατοικίες μαζί μ' ένα συνάδελφό της.
 
Οι δράστες ξυλοκόπησαν τον άνδρα, τον έδεσαν και βίασαν τη γυναίκα σε απομονωμένο σημείο αυτής της συνοικίας του Μουμπάι, που θεωρείται η οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:52