search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 10:49
MENU CLOSE

Απολογείται σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος για τα υποβρύχια

26.08.2013 05:49
Απολογείται σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος για τα υποβρύχια - Media

Σε απολογία καλείται σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Σε απολογία καλείται σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων.
Η δίκη συνεχίζεται μετά την καλοκαιρινή διακοπή και η αυλαία ανοίγει με την απολογία του πρώην υπουργού, ο οποίος είχε αρνηθεί να απολογηθεί στα τέλη του Ιουλίου.
Ο βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση των παράνομων αμοιβών από τα εξοπλιστικά αναμένεται να κάνει λόγο για πολιτική σκευωρία εις βάρος του και να υποστηρίξει ότι οι συμβάσεις για τα υποβρύχια και τα TOR – M1 ήταν νόμιμες.
Ο κ. Τσοχατζόπουλος φέρεται αποφασισμένος να στρέψει τα βέλη του και στη δικαιοσύνη, λόγω της απόφασης του δικαστηρίου να μην κάνει αποδεκτό το αίτημά του για κλήτευση των τότε μελών του ΚΥΣΕΑ.
Υπενθυμίζεται ότι κατά το στάδιο των απολογιών βασικοί συγκατηγορούμενοί του (Νίκος Ζήγρας, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, Γιώργος Σαχπατζίδης) τον κατονόμασαν ως βασικό αποδέκτη χρημάτων που προήλθαν από μίζες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53