search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:37
MENU CLOSE

Τσοχατζόπουλος: «Είμαι θύμα σκευωρίας του ΠΑΣΟΚ»

26.08.2013 12:04
Στο εδώλιο Τσοχατζόπουλος και άλλοι 18 στις 22 Απριλίου - Media

Με την απολογία του Άκη Τσοχατζόπουλου συνεχίζεται, μετά από ολιγοήμερες διακοπές, η διαδικασία ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Ο πρώην υπουργός επέρριψε προσωπική ευθύνη για την ενοχοποίησή του στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Με την απολογία του Άκη Τσοχατζόπουλου συνεχίζεται, μετά από ολιγοήμερες διακοπές, η διαδικασία ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Ο πρώην υπουργός επέρριψε προσωπική ευθύνη για την ενοχοποίησή του στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου υποστηρίζοντας ότι «κάποιοι εμπνεύστηκαν τη διαδικασία εξόντωσης του εσωκομματικού αντιπάλου».
 
Ο πρώην υπουργός πρόσθεσε επίσης ότι στο στάδιο της έρευνας της υπόθεσης από τη Βουλή, στελέχη του ΠΑΣΟΚ -τα οποία προσδιόρισε ως «πιστούς ανθρώπους στον πρώην πρόεδρο Γιώργο Παπανδρέου»- «μας λανσάρανε ένα κατάπτυστο κατηγορητήριο που ήρθε έτοιμο από νομική εταιρία».
 
Κατά την έναρξη την απολογίας του ο κ. Τσοχατζόπουλος στράφηκε κατά των δικαστών και των εισαγγελέων, καθώς όπως ανέφερε «υπάρχουν κέντρα πολιτικοδικαστικά, που ασκούν εξουσία εδώ και καιρό με παρεμβάσεις στην ελληνική κοινωνία και στις διεθνείς σχέσεις».
 
Τέλος σχετικά με τους συγκατηγορούμενούς του, ο Ακης Τσοχατζόπουλος είπε ότι βασανίζεται από τύψεις, καθώς ο περισσότεροι δεν έχουν σχέση μαζί του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:37