search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:25
MENU CLOSE

Έκαναν… ρινγκ τα Δικαστήρια στην Κρήτη

26.08.2013 17:13
Έκαναν... ρινγκ τα Δικαστήρια στην Κρήτη - Media

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν, μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια Ηρακλείου οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για το βιασμό μιας 25χρονης πριν από περίπου ένα μήνα. 

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν, μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια Ηρακλείου οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για το βιασμό μιας 25χρονης πριν από περίπου ένα μήνα. 

Παρά το γεγονός ότι οι αστυνομικοί έβγαλαν έξω τους συγγενείς της κοπέλας – που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί- και έκλεισαν την κεντρική είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου, προκειμένου να "φυγαδεύσουν" τους δύο κατηγορούμενους από την πλαϊνή πόρτα της Πλατείας Δασκαλογιάννη, δεν αποφεύχθηκε η ένταση , καθώς και στην έξοδο τους βρέθηκαν αντιμέτωποι με κάποιους από τους συγγενείς, ένας εκ των οποίων, σύμφωνα με τις πληροφορίες κατάφερε να χτυπήσει στο πρόσωπο με γροθιά τον βασικό κατηγορούμενο.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι και κατά την προσαγωγή τους επικράτησε ένταση, καθώς ο σύζυγος της κοπέλας κυρίως προσπάθησε να τους επιτεθεί ενώ βρίσκονταν έξω από το γραφείο της ανακρίτριας .

Σε δηλώσεις του ο σύζυγος της 25χρονης έκανε λόγο για "κτήνη" και ελλεεινά υποκείμενα που κατέστρεψαν την οικογενειακή τους γαλήνη , ότι τόσο η γυναίκα του όσο και ο ίδιος και τα 3 ανήλικα παιδιά τους δυσκολεύονται να επανέλθουν σε φυσιολογικούς ρυθμούς. 

Και η αδερφή του όμως έκανε λόγο για δύο "κτήνη που έβγαλαν την ψυχή της κοπέλας" , ότι η 25χρονη χρειάζεται πλέον φαρμακευτική αγωγή για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της ενώ υποστήριξε πως οι δύο κατηγορούμενοι όλο αυτό το διάστημα που κυκλοφορούσαν ελεύθεροι τους απειλούσαν και προκάλεσαν μάλιστα και ζημιές στην περιουσία τους

Το περιστατικό που προκάλεσε αίσθηση τον περασμένο Ιούλιο διαδραματίστηκε, σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, κοντά σε στάση λεωφορείου σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, και ενώ περίμενε το λεωφορείο για να πάει στη δουλειά της .
Λίγες ημέρες μετά το πρωτοφανές περιστατικό, οι δύο άνδρες είχαν παρουσιαστεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και είχαν δώσει τη δική τους εκδοχή για το περιστατικό, παρουσιάζοντας μάλιστα άλλοθι.

(Αναδημοσίευση από το cretalive.gr)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:24