search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:18
MENU CLOSE

Στον τελικό των 100 μ. ύπτιο με πανελλήνιο ρεκόρ ο Χρήστου!

27.08.2013 07:23
Στον τελικό των 100 μ. ύπτιο με πανελλήνιο ρεκόρ ο Χρήστου! - Media

Την πρόκριση στον σημερινό τελικό των 100 μ. ύπτιο Εφήβων κατάφερε να πάρει ο Απόστολος Χρήστου, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης Εφήβων / Νεανίδων του Ντουμπάι!

Την πρόκριση στον σημερινό τελικό των 100 μ. ύπτιο Εφήβων κατάφερε να πάρει ο Απόστολος Χρήστου, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης Εφήβων / Νεανίδων του Ντουμπάι!
Ο Χρήστου κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον απογευματινό ημιτελικό του αγωνίσματος με 55.20, επίδοση που αποτελεί μάλιστα πανελλήνιο ρεκόρ, καταρρίπτοντας εκείνο που είχε πετύχει ο ίδιος στο φετινό Γκραν Πρι «Ακρόπολις» (55.34)!
Ο πρωταθλητής μας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, αφήνοντας υποσχέσεις για διάκριση στον τελικό που διεξάγεται το απόγευμα της Τρίτης (17:00 ώρα Ελλάδος).
Ο έτερος κολυμβητής μας που έλαβε μέρος στον ημιτελικό του συγκεκριμένου αγωνίσματος, Μιχάλης Κοντιζάς, δεν κατάφερε να προκριθεί, αφού κατετάγη 13ος με χρόνο 56.16.

Άκης Οικονόμου: «Μπορεί να ανέβει στο βάθρο ο Χρήστου»
Ο προπονητής και συνοδός των Ελλήνων διεθνών στο Ντουμπάι, Άκης Οικονόμου, δήλωσε μετά το πέρας του ημιτελικού:
«Τα παιδιά πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις. Ο Χρήστου ήταν εξαιρετικός, πετυχαίνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ και δείχνοντας πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Η σημερινή του εμφάνιση δείχνει πως μπορεί αύριο να ανέβει στο βάθρο, κάτι που το πιστεύει και ο ίδιος. Είναι τελικός και όλα είναι ανοιχτά.
Ο Κοντιζάς πάλεψε και ήταν πολύ καλός, όμως κουράστηκε στα τελευταία 15 μέτρα, κι αυτό του στέρησε την πρόκριση στον τελικό.»
Πηγή: koe.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:15