search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:34
MENU CLOSE

ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας και συγκέντρωση την Πέμπτη

27.08.2013 16:46
Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ - Media

Πανδημοσιοϋπαλληλικό συλλαλητήριο κατά της λιτότητας με στάση εργασίας από τις 11:00 το πρωί έως τη λήξη του ωραρίου, ανακοίνωσε η ΑΔΕΔΥ.

Πανδημοσιοϋπαλληλικό συλλαλητήριο κατά της λιτότητας με στάση εργασίας από τις 11:00 το πρωί έως τη λήξη του ωραρίου, συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στις 12:00 το μεσημέρι και πορεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, πραγματοποιεί την Πέμπτη, η ΑΔΕΔΥ.
 
Οι δράσεις αυτές ανακοινώθηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, στην οποία παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της σύσκεψης των Οργανώσεων του Δημοσίου που πραγματοποιήθηκε χθες, στην οποία αποφασίστηκε «η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων κατά των πολιτικών των Μνημονίων και της μονόπλευρης λιτότητας».
 
Συγκεκριμένες αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων θα ληφθούν κατά τη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, την ερχόμενη Παρασκευή, όπου θα συζητηθούν και προτάσεις για πολυήμερες αγωνιστικές κινητοποιήσεις κατά το μήνα Σεπτέμβριο σε ολόκληρο το χώρο του Δημοσίου.
 
Εξ άλλου ενόψει του συλλαλητηρίου που προγραμματίζεται στη ΔΕΘ στις 7 Σεπτεμβρίου 2013, η ΑΔΕΔΥ οργανώνει πρόγραμμα ενημέρωσης στις περιφέρειες Θεσσαλίας, Ανατολικής, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας και Θράκης και Θεσσαλονίκης.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:34