search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:26
MENU CLOSE

Σκότωσε επτά νεογέννητα σκυλάκια με τσάπα…

28.08.2013 14:07
Σε 18 μήνες με αναστολή καταδικάστηκε ο 53χρονος που σκότωσε σκυλάκια με τσάπα - Media

Φρικτό θάνατο βρήκαν χθες επτά σκυλάκια από κάτοικο της Αγίας Μαρίνας Λάρισας, ο οποίος τα σκότωσε χτυπώντας τα με τσάπα…

Φρικτό θάνατο βρήκαν χθες επτά σκυλάκια από κάτοικο της Αγίας Μαρίνας Λάρισας, ο οποίος τα σκότωσε χτυπώντας τα με τσάπα…
Γειτόνισσά του, που είδε τη σκηνή, τον κατήγγειλε, με τη συνδρομή του Φιλοζωικού Σωματείου «Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας», με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί και οδηγηθεί στον εισαγγελέα, μετά την παρέμβαση αστυνομικών, ιατροδικαστή και εκπροσώπων του Δημοτικού Κυνοκομείου Λάρισας.
Τα νεκρά σκυλάκια εντοπίστηκαν σε χωράφι, κοντά στο σπίτι του δράστη, μέσα σε σακούλα..
Ευτυχώς, ένα ήταν ακόμη ζωντανό και σώθηκε.
Η δίκη του συλληφθέντος, μετά την προθεσμία που πήρε, αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Παρασκευή από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας.
Η σκυλίτσα και τα δύο κουταβάκια που της απέμειναν, αναμένεται να μεταφερθούν στο Δημοτικό Κυνοκομείο Λάρισας, με εισαγγελική εντολή.
 
(Πηγή: www.zoosos.gr)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:24