search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:10
MENU CLOSE

Χατζηδάκης: Από Νοέμβριο η συζήτηση για πλειστηριασμούς με τρόικα

29.08.2013 06:27
Χατζηδάκης: Από Νοέμβριο η συζήτηση για πλειστηριασμούς με τρόικα - Media

Η συζήτηση με την τρόικα για το ζήτημα των πλειστηριασμών θα ξεκινήσει το Νοέμβριο, σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη

Η συζήτηση με την τρόικα για το ζήτημα των πλειστηριασμών θα ξεκινήσει το Νοέμβριο, σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη,  ο οποίος, μιλώντας στο Mega, υπογράμμισε ότι το εν λόγω θέμα δεν πρόκειται να συζητηθεί κατά την αξιολόγηση του Σεπτεμβρίου.

«Το θέμα της μερικής άρσης της απαγόρευσης πλειστηριασμών για την α΄ κατοικία δεν θα τεθεί στις επικείμενες συζητήσεις με την τρόικα», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Το θέμα θα τεθεί στην τρόικα το Νοέμβριο, καθώς η ισχύουσα ρύθμιση λήγει στα τέλη του χρόνου, ενώ το Δεκέμβριο θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή η νέα ρύθμιση.

Ο κ. Χατζηδάκης διαβεβαίωσε πάντως ότι τα δύο κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, αλλά και τα συναρμόδια υπουργεία θα είναι ενήμερα για τις συνομιλίες που θα διεξαχθούν και τις ρυθμίσεις που θα προωθηθούν και επανέλαβε πως θα προστατευθεί η α΄ κατοικία των αδύναμων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:09