search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:37
MENU CLOSE

Νεκροί πατέρας και γιος σε τροχαίο στην εθνική οδό Ιωαννίνων – Κοζάνης

29.08.2013 06:52
Νεκροί πατέρας και γιος σε τροχαίο στην εθνική οδό Ιωαννίνων - Κοζάνης - Media

Ένα 10χρονο αγόρι και ο 36χρονος πατέρας του είναι τα θύματα σοβαρού τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη στις 3 τα ξημερώματα, στο 12ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κοζάνης

Ένα 10χρονο αγόρι και ο 36χρονος πατέρας του είναι τα θύματα σοβαρού τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη στις 3 τα ξημερώματα, στο 12ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κοζάνης, στο ύψος του χωριού Περίβλεπτος, όταν ένα λεωφορείο συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο.

Το ΙΧ αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 36χρόνος και στο οποίο επέβαιναν τα δύο παιδιά του, ηλικίας 10 και 6 ετών, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το λεωφορείο που είχε αλβανικές πινακίδες.

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του ΙΧ ο οδηγός, μετά από μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό του. Στο νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένα τα δύο αδέλφια, όμως ο 10χρονος λίγα λεπτά αργότερα έχασε την μάχη για τη ζωή. Το μικρότερο παιδί νοσηλεύεται με κατάγματα στα πόδια και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:35