search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:11
MENU CLOSE

Το… Gangnam Style ενώνει Ισραηλινούς και Παλαιστινίους! (ΒΙΝΤΕΟ)

30.08.2013 07:00
Το… Gangnam Style ενώνει Ισραηλινούς και Παλαιστινίους! (ΒΙΝΤΕΟ) - Media

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο έχει δημιουργήσει… πανικό στο Ισραήλ, αφού δείχνει Ισραηλινούς στρατιώτες να χορεύουν με την ψυχή τους σε ένα γάμο μουσουλμάνων.

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο έχει δημιουργήσει… πανικό στο Ισραήλ, αφού δείχνει Ισραηλινούς στρατιώτες να χορεύουν με την ψυχή τους σε ένα γάμο μουσουλμάνων.

Βλέπετε δεν είναι και το πιο… πρέπον, την στιγμή που το κλίμα (και λόγω Συρίας) έχει αρχίσει πάλι να αναζωπυρώνεται στην πολύπαθη Παλαιστίνη,να έρχονται κάποιοι στρατιώτες και να δείχνουν πως πέρα από τη βία, τις συγκρούσεις και τον θάνατο υπάρχει και το γέλιο, το τραγούδι και ο χορός!

Και τι χορός… Με το Gangnam Style «γλέντησαν» οι Ισραηλινοί στρατιώτες που έδειξαν πως εκτός από «μηχανές θανάτου», το… έχουν και στον χορό!

Η ιστορία του εν λόγω βίντεο έχει ως εξής:  Όταν μια ομάδα των ειδικών δυνάμεων του Ισραήλ περιπολούσε στους δρόμους της Χεβρώνας αποφάσισε να κάνει έλεγχο σε ένα χώρο όπου ακουγόταν πολλή φασαρία.

Τελικά αποδείχθηκε πως επρόκειτο για ένα γάμο Παλαιστινίων, ωστόσο, αυτό που ακολούθησε ήταν απερίγραπτο, καθώς οι στρατιώτες οπλισμένοι και φορώντας κράνη και αλεξίσφαιρα επιδίδονται σε έναν απίστευτο χορό υπό τους ήχους της γνωστής επιτυχίας του Κορεάτη ράπερ Psy, μαζί με όλους τους υπόλοιπους καλεσμένους.

Όταν το βίντεο κυκλοφόρησε στο youtube έγινε ο… κακός χαμός με πολλούς σχολιαστές και βετεράνους του στρατού να επικροτούν τους φαντάρους, αλλά και τους Παλαιστίνιους για αυτή την απίστευτη στιγμή ανθρωπιάς.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο στρατός του Ισραήλ δεν το…  εκτίμησε ιδιαίτερα και έχει διατάξει έρευνα για να εξακριβωθεί εάν οι στρατιώτες έθεσαν εαυτόν σε κίνδυνο χωρίς λόγο.

Η ιστορία μπορεί να στοιχίσει ακριβά στους στρατιώτες, ωστόσο, οι ίδιοι φαίνεται να το διασκέδασαν με την ψυχή τους…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:11