search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:16
MENU CLOSE

«Χ» ο Παναθηναϊκός, επελαύνει η Καλλονή

01.09.2013 07:43
«Χ» ο Παναθηναϊκός, επελαύνει η Καλλονή - Media

Εντυπωσιακή η ομάδα της Μυτιλήνης επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα την στιγμή που ο Παναθηναϊκός έμενε στο «Χ» με την Βέροια, όπως και η Ξάνθη με τον Εργοτέλη.

Εντυπωσιακή η ομάδα της Μυτιλήνης επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα την στιγμή που ο Παναθηναϊκός έμενε στο «Χ» με την Βέροια, όπως και η Ξάνθη με τον Εργοτέλη. Συνεχίζουν να προβληματίζουν οι «πράσινοι» αν και διαμαρτύρονται για τη φάση που σκόραρε η Βέροια.
 
Αναλυτικά οι αναμετρήσεις του Σαββάτου για τη Σούπερ Λίγκα:
 
Παναθηναϊκός-Βέροια 1-1
Μετά την κάκιστη εικόνα και την βαριά ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ο Παναθηναϊκός έβγαλε και στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου προβλήματα και έμεινε στο 1-1 με την Βέροια για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ.

Ο Αμπεΐντ πέτυχε το γκολ των «πράσινων» στο 44ο λεπτό (κι ενώ δύο λεπτά νωρίτερα ο Μπεργκ είχε δοκάρι), με τον Mοχάμεντ στο 54’ να ισοφαρίζει, σε μια φάση, για την οποία διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι, αφού ξεκίνησε από οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι, αν και για πρώτη φορά φέτος είχαν τον Μάρκους Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης από το ξεκίνημα του αγώνα, αναλώθηκαν σε ένα παράλληλο παιχνίδι, δείχνοντας μεγάλη αδυναμία στο να περάσουν κάθετα την μπάλα στον Σουηδό.

Η Βέροια το εκμεταλλεύτηκε, κράτησε το 1-1 μέχρι το φινάλε και μάλιστα έχασε σημαντικές ευκαιρίες να πάρει ακόμα και τη νίκη (δοκάρι 61΄). Με την ισοπαλία αυτή πάντως έμεινε αήττητη μετά από τρεις αγωνιστικές.
 

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μπεργκ, Ζέκα, Μπαϊράμι (76’ Καρέλης), Μαρινάκης, Αμπεΐντ (79’ Χουχούμης), Νάνο, Ντίνας (90’ Αποστολόπουλος)

Βέροια (Γαϊτάνος): Αναστασόπουλος, Πέρεθ, Μπάρμπας, Καλτσάς (70’ Τραπ), Οστόιτς, Μρντάκοβιτς, Μπαργκάν (41’ Σεγκούντο), Άλβες, Αμαραντίδης, Μοχάμεντ, Γεωργιάδης (84’ Αποστολόπουλος)
 
 
Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Μετά τη νίκη επί του Άρη στην Θεσσαλονίκη, η εντυπωσιακή Καλλονή πανηγύρισε ένα ακόμα τρίποντο, αυτή τη φορά στην πρωτεύουσα, επικρατώντας 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα με όμορφο γκολ του Λεοζίνιο στο 53ο λεπτό.

Οι «νησιώτες» επέβαλαν το ρυθμό τους και κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας την πρώτη καλή ευκαιρία στο 6ο λεπτό, όταν ο Γκαρσία βρήκε τον Καζάκη, ο οποίος όμως αστόχησε από εξαιρετική θέση.

Στο 20΄ ο Μανούσος στάθηκε άτυχος, όταν μετά την πάσα του Μαρσέλο σούταρε δυνατά, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Βελλίδη. Η πίεση της Καλλονής συνεχίστηκε και στο ξεκίνημα της επανάληψης, απέφερε δε καρπούς στο 53ο λεπτό, όταν ο Λεοζίνιο με τεχνικό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ σκοράροντας το μοναδικό γκολ της συνάντησης.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, αφού το συγκρότημα της Λέσβου επέλεξε να παίξει πιο προσεκτικά για να διαφυλάξει τα κεκτημένα κι έδωσε χώρο στους Ηπειρώτες, που είχαν τη μοναδική πραγματικά καλή στιγμή για να σκοράρουν στο 71΄, αλλά ο Βίλα πλάσαρε άουτ και η Καλλονή πανηγύρισε ακόμη μία νίκη, μετά το εκτός έδρας 0-2 επί του Άρη.
 

Καλλονή (Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Φαρία (67’ Σιλιγαρδάκης), Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσος, Γκαρσία (89’ Βλαστέλλης), Καζάκης (74’ Γκάσιτς)

ΠΑΣ (Παντελίδης): Βελλίδης, Ντάσιος (66’ Στρούνα), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς (76’ Βινσέντο), Κολοβέτσιος, Κοροβέσης (57’ Γιάκος), Λίλα, Ίλιτς, Βίλα, Τσάβες
 
SKODA Ξάνθη-Εργοτέλης 0-0

Η Ξάνθη ήταν σαφώς ανώτερη κόντρα στον Εργοτέλη, είχε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ, αλλά δεν κατάφερε να «ματώσει» τα δίχτυα των Κρητικών, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Οι νεοφώτιστοι είχαν εξίσου τη δική τους ευκαιρία για να αποδράσουν με τρεις βαθμούς, αλλά ο Μπαντιμπανγκά σημάδεψε στο δοκάρι (71’), ενώ τον… μιμήθηκε και ο Βάλλας τρία λεπτά πριν το φινάλε. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι στα «Πηγάδια», λόγω αποβολής του Πίτσου στο τελευταίο λεπτό.
 

Ξάνθη (Καραγεωργίου): Τσέμα, Μπέρτος (66’ Μπαξεβανίδης), Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Ντιέ, Ντε Γκούζμαν, Μαρίν, Μάνταλος (76’ Τριάδης), Μαρσελίνιο (57’ Κάλβο), Σολάρι

Εργοτέλης (Πετράκης): Αθανασίου, Ρέντζας (43’ Γιοβάνοβιτς), Πίτσος, Σαρρής, Κοζορώνης, Τζανακάκης, Καρντόζο, Μπαντιμπανγκά, Μπαμ Μπαμ (70’ Ρομάνο), Αναστασάκος, Χάντι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:11