search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:44
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: 7 συλλήψεις από επιχείρηση της αστυνομίας σε υπό κατάληψη κτήριο

02.09.2013 06:35
Θεσσαλονίκη: 7 συλλήψεις από επιχείρηση της αστυνομίας σε υπό κατάληψη κτήριο - Media

Επτά άτομα προσήχθησαν στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στο παλιό ορφανοτροφείο «Μέγας Αλέξανδρος» στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης, το οποίο τελούσε υπό κατάληψη από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Επτά άτομα συνελήφθησαν  στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στο παλιό ορφανοτροφείο «Μέγας Αλέξανδρος» στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης, το οποίο τελούσε υπό κατάληψη από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, πρόκειται για έξι ημεδαπούς και έναν αλλοδαπό, κουβανικής καταγωγής, οι οποίοι διέμεναν στο κτήριο. Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία με βάση τη νομοθεσία σχετικά με την κατάληψη δημοσίων κτηρίων και για παράβαση του νόμου «Περί Όπλων».
 
Κατά τις έρευνες στους χώρους της κατάληψης κατασχέθηκαν 1 αεροβόλο, 1 φίλτρο αντιασφυξιογόνου μάσκας, φιαλίδια αερίου, μεταλλικές βολίδες και έντυπο υλικό.
 
Το κτήριο ανήκει στο Υπουργείο Υγείας και η χρήση του έχει παραχωρηθεί στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης από τον Δεκέμβριο του 2011.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:41