search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 07:05
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Άστεγος επέστρεψε δαχτυλίδι και κέρδισε σπίτι

02.09.2013 16:55
ΗΠΑ: Άστεγος επέστρεψε δαχτυλίδι και κέρδισε σπίτι - Media

Η καλοσύνη ενός αστέγου στις ΗΠΑ να επιστρέψει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι ανταμείφθηκε πλουσιοπάροχα, καθώς πλέον κατέχει σπίτι και αυτοκίνητο και ετοιμάζεται να ξεκινήσει την δική του εταιρία.
 

Η καλοσύνη ενός αστέγου στις ΗΠΑ να επιστρέψει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι ανταμείφθηκε πλουσιοπάροχα, καθώς πλέον κατέχει σπίτι και αυτοκίνητο και ετοιμάζεται να ξεκινήσει την δική του εταιρία.
 
Ο Μπίλι Ρέι Χάρις καθώς επαιτούσε σε δρόμο του Κάνσας Σίτυ, παρατήρησε ότι μία γυναίκα είχε ρίξει κατά λάθος ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι στο χάρτινο κύπελό του. Αποφάσισε να μην το πουλήσει αλλά να το κρατήσει σε περίπτωση που η γυναίκα επέστρεφε, μία απόφαση που έμελλε να αλλάξει τη ζωή του.
 
Τρεις μέρες αργότερα η γυναίκα επέστρεψε στο σημείο, και όταν ο άστεγος την αναγνώρισε, της φόρεσε το δαχτυλίδι.
 
Η Σάρα Ντάρλίνκ και ο σύζυγός της αποφάσισαν να διοργανώσουν έναν έρανο για την οικονομική ενίσχυση του αστέγου. Ήλπιζαν  να συγκεντρώσουν περίπου 1.000 δολάρια αλλά όταν η ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας οι δωρεές άρχισαν να εισρέουν με αποτέλεσμα να συγκεντρώσουν 190.000 δολάρια.
 
Ο Χάρις πλέον έχει δικό του σπίτι και αυτοκίνητο και ελπίζει να ξεκινήσει σύντομα την εταιρία ελαιοχρωματισμών που πάντα ονειρευόταν.
 
«Όταν σκέφτομαι το παρελθόν, σκέφτομαι ότι δόξα το θεό έχει τελειώσει» δηλώνει ο Χάρις σήμερα και προσθέτει « νιώθω και πάλι άνθρωπος».
 

Πηγή: Ηuffingtonpost

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 03:32