search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:04
MENU CLOSE

Η συγγνώμη του Άκη…

05.09.2013 14:30
Η συγγνώμη του Άκη… - Media

Με τοποθέτηση – διάγγελμα του Άκη Τσοχατζόπουλου, σε προσωπικό τόνο, έληξε η αποδεικτική διαδικασία στο Τριμελές Εφετείο, χωρίς ωστόσο να λείψουν οι στιγμές έντασης στην αίθουσα του δικαστηρίου.

 
Με τοποθέτηση – διάγγελμα του Άκη Τσοχατζόπουλου, σε προσωπικό τόνο, έληξε η αποδεικτική διαδικασία στο Τριμελές Εφετείο, χωρίς ωστόσο να λείψουν οι στιγμές έντασης στην αίθουσα του δικαστηρίου.
 
Ο πρώην υπουργός, απευθυνόμενος και στον «κόσμο του ΠΑΣΟΚ με τον οποίο πορευτήκαμε τόσα χρόνια», ζήτησε συγγνώμη για το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί, για όσα βιώνει τώρα η χώρα με την «οικονομική χρεωκοπία».
 
«Απέναντι στο λαό, τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ έχουμε όλοι ευθύνες, γιατί ενώ το ΠΑΣΟΚ δημιούργησε όλα τα θετικά στοιχεία στη χώρα τελικά την οδήγησε στην οικονομική χρεοκοπία και φόρτωσε τη σκληρή λύση των δανειστών.

»Ζητώ από όσους παλέψαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια να κατανοήσουν να είναι ανοιχτοί και να δεχτούν τη συγγνώμη μου, για αυτό που πληρώνει σήμερα ο λαός», είπε ο Α. Τσοχατζόπουλος.

Ζήγρας: «Άκη, είμαστε μεγάλοι άνδρες, ομολόγησε και ζήτα συγγνώμη»

Νωρίτερα, ο εξάδελφος του κ. Τσοχατζόπουλου Νίκος Ζήγρας κάλεσε τον πρώην υπουργό να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο.

«Άκη, είμαστε μεγάλοι άνδρες, ομολόγησε και ζήτα συγγνώμη», δήλωσε ο κ. Ζήγρας, συμπληρώνοντας πως «από αγάπη» επιθυμεί να προστατεύσει τον εξάδελφό του «ακόμα και τώρα».
 
Β. Σταμάτη: Με περιμένει ο γιος μου, ο ήρωάς μου να τον πάω σχολείο

Την αθωότητά της υποστήριξε για μία ακόμη φορά επιόν του δικαστηρίου η σύζυγος του πρώην υπουργού, Βίκη Σταμάτη, και επανήλθε στο αίτημα αποφυλάκισής της με δραματικό τόνο: «Ο γιος μου, ο ήρωάς μου με περιμένει να τον εγγράψω στη Β’ Δημοτικού. Όλα τα παιδιά θα συνοδεύονται από τους γονείς τους».

Ο κύκλος των απολογιών έκλεισε ενώ η δίκη θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τετάρτη οπότε και θα αγορεύσουν οι Εισαγγελείς. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:00