search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:30
MENU CLOSE

Ομολόγησε στο YouTube ότι είναι δολοφόνος! (Bίντεο)

06.09.2013 11:01
Ομολόγησε στο YouTube ότι είναι δολοφόνος! (Bίντεο) - Media

Την… παγκόσμια κοινότητα του YouTube επέλεξε ένας νεαρός, για να ομολογήσει ότι ευθύνεται για τον θάνατο ενός άντρα σε τροχαίο…

Την… παγκόσμια κοινότητα του YouTube επέλεξε ένας νεαρός, για να ομολογήσει ότι ευθύνεται για τον θάνατο ενός άντρα σε τροχαίο…
Ο 22χρονος Μάθιου Κορντλ ανέβασε το βίντεο, στο οποίο, επί 3,5 λεπτά περιγράφει ότι σκότωσε τον άντρα οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ και αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη.  
«Το όνομά μου είναι Μάθιου Κορντλ, και στις 22 Ιουνίου 2013, χτύπησα και σκότωσα τον Βίνσεντ Κανζάνι» λέει κοιτώντας στο φακό και προσθέτει: «Αυτό το βίντεο είναι η ομολογία μου».
Σύμφωνα με την ομολογία, χτύπησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε 61χρονος Καζάνι, οδηγώντας μεθυσμένος το φορτηγό του, αφού νωρίτερα είχε περάσει από πολλά μπαρ με τους φίλους του, πίνοντας για να ξεχάσει την κατάθλιψή του.
 
Το βίντεο θα χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο από την αμερικανική εισαγγελία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:25