search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:43
MENU CLOSE

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ στηρίζει το λαό…

06.09.2013 11:25
Ο πρόεδρος του ΣΕΒ στηρίζει το λαό… - Media

Ή τουλάχιστον έτσι γράφει σε επιστολή του προς τους πολιτικούς αρχηγούς, όπου αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «ο δοκιμαζόμενος και αποπροσανατολισμένος πολίτης απαιτεί καθαρές κουβέντες»…

Ή τουλάχιστον έτσι γράφει σε επιστολή του προς τους πολιτικούς αρχηγούς, όπου αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «ο δοκιμαζόμενος και αποπροσανατολισμένος πολίτης απαιτεί καθαρές κουβέντες»…
Ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος χαρακτηρίζει τη ΔΕΘ ως μία ευκαιρία για να κοιτάξουν οι πολιτικές ηγεσίες «κατάματα την οικονομική πραγματικότητα» και «να αντιμετωπίσουν ουσιαστικά τις ανάγκες της κοινωνίας».
Και συμπληρώνει ότι  «οι στερεότυπες εξαγγελίες, οι συνήθεις υποσχέσεις, η τεχνητή αισιοδοξία ή οι μαγικές συνταγές δεν αρκούν πια».
«Από τις πολιτικές του ηγεσίες, ο δοκιμαζόμενος και αποπροσανατολισμένος πολίτης χρειάζεται και απαιτεί καθαρές κουβέντες για την κατάσταση στην οποία εξακολουθεί να βρίσκεται η χώρα, καθαρές πολιτικές για την αντιμετώπιση των συσσωρευμένων προβλημάτων, καθαρό πρόγραμμα εθνικής ανάπτυξης, καθαρό σχέδιο πνοής για την Ελλάδα που θέλουμε», προσθέτει.
Παράλληλα υποστηρίζει ότι  τα τελευταία πέντε χρόνια «καταφέραμε αρκετά, αμελήσαμε ή καθυστερήσαμε την ολοκλήρωση βασικών μεταρρυθμίσεων που είχε ανάγκη ο τόπος, και δεν καταφέραμε να σχεδιάσουμε ένα στοιχειώδες εθνικό πρόγραμμα για το αναπτυξιακό μας μέλλον».
Τέλος χαρακτηρίζει ως ιδιαίτερα κρίσιμη χρονιά το 2014, στην οποία θα πρέπει να γίνει έστω δειλή αντιστροφή της κρίσης, καθώς «ακόμα και αν οι εταίροι μας αποδειχθούν υπομονετικοί, η υπομονή των Ελλήνων πολιτών εξαντλείται»…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:43