search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:42
MENU CLOSE

Αποδοκίμασαν τη Φώφη!

09.09.2013 17:13
Αποδοκίμασαν τη Φώφη! - Media

Έντονα αποδοκιμάστηκε από συγκεντρωμένους εργαζόμενους της ΕΑΣ η αναπληρώτρια  υπουργός Άμυνας Φώφη Γεννηματά, κατά την αποχώρησή της από το υπουργείο Οικονομικών.

Έντονα αποδοκιμάστηκε από συγκεντρωμένους εργαζόμενους της ΕΑΣ η αναπληρώτρια  υπουργός Άμυνας Φώφη Γεννηματά, κατά την αποχώρησή της από το υπουργείο Οικονομικών, μετά το τέλος της δίωρης σύσκεψης για την τύχη των αμυντικών βιομηχανιών με τους Γιάννη Στουρνάρα και Χρήστο Σταϊκούρα.
 
«Πόσος κόσμος θα μείνει» τη ρώτησε μία εργαζόμενη ενώ οι ερωτήσεις και οι αποδοκιμασίες έπεφταν βροχή!
 
«Είμαστε σε κοινή γραμμή με το υπουργείο Οικονομικών. Μέχρι την Παρασκευή το αργότερο θα είναι έτοιμο το κείμενο της απάντησης στην Κομισιόν», ανέφερε ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Άμυνας μετά τη σύσκεψη.
 
Κατά τη σύσκεψη επιβεβαιώθηκε ότι τα περιθώρια διαπραγμάτευσης με την τρόικα είναι στενά, ωστόσο η απάντηση της ελληνικής πλευράς θα είναι έτοιμη μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
 
Ακολούθησε νέα σύσκεψη του Γιάννη Στουρνάρα με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ασημάκη Παπαγεωργίου, για τη ΛΑΡΚΟ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:40