search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:55
MENU CLOSE

Γύρισε τα κλοπιμαία μετά από 11 χρόνια!

11.09.2013 06:42
Γύρισε τα κλοπιμαία μετά από 11 χρόνια! - Media

Έχουν περάσει περίπου έντεκα χρόνια από την στιγμή που λήστεψε άγνωστος με την απειλή όπλου το μανάβικο του Keosavanh Xayarath στο Νάσβιλ του Τενεσί.

Έχουν περάσει περίπου έντεκα χρόνια από την στιγμή που λήστεψε άγνωστος με την απειλή όπλου το μανάβικο του Keosavanh Xayarath στο Νάσβιλ του Τενεσί. Ο ληστής όμως γύρισε πριν λίγες μέρες στον τόπο του εγκλήματος για να… επιστρέψει τα 300 δολάρια και να απολογηθεί για την τότε πράξη του!

«Επέμενε να πάρουμε αυτό το σημείωμα, πως έπρεπε να το πάρουμε» δήλωσε ο γιος του καταστηματάρχη, Somboon Wu. Το σημείωμα απευθυνόταν στον ιδιοκτήτη εξηγώντας πως: «Δεν παίρνω πλέον ναρκωτικά  και αισθάνομαι την ανάγκη να επανορθώσω για όλους αυτούς που έχω πληγώσει στο παρελθόν. Εύχομαι να δεχτείτε αυτά τα χρήματα και να με συγχωρήσετε. Να ’στε καλά. Ανώνυμος».

Το κατάστημα με σχετική του ανακοίνωση τόνισε πως: «Αυτή είναι μια εμπνευσμένη πράξη η οποία μας υπενθυμίζει πόσοι καλοί άνθρωποι υπάρχουν σε αυτό τον κόσμο. Στον ανώνυμο θα θέλαμε να πούμε πως τον έχουμε συγχωρήσει και ότι τον ευχαριστούμε για αυτό το σημείωμα. Δεν μας νοιάζουν τα χρήματα. Πιο πολύ μας «άγγιξε» και μας συγκίνησε η πράξη του αυτή. Ευχόμαστε να είναι πάντα καλά».

Πηγή: metro.co.uk

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:54