search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:46
MENU CLOSE

«Σκούπα» της αστυνομίας στην Πελοπόννησο

14.09.2013 14:45
Νεκρός 34χρονος στο Κερατσίνι - Πολιτική δολοφονία; - Media

Η Αρκαδία, η Κορινθία και η Λακωνία βρέθηκαν στο επίκεντρο αστυνομικής επιχείρησης στην Πελοπόννησο για την αντιμετώπιση του φαινομένου της εγκληματικότητας.

Η Αρκαδία, η Κορινθία και η Λακωνία βρέθηκαν στο επίκεντρο αστυνομικής επιχείρησης στην Πελοπόννησο για την αντιμετώπιση του φαινομένου της εγκληματικότητας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια της επιχείρισης έγιναν έλεγχοι σε 516 άτομα, εκ των οποίων 388 ήταν ημεδαποί και 128 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 407 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 112 άτομα, από τα οποία 74 ήταν ημεδαποί και 38 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 42 άτομα.

Στη διάρκεια της επιχείρησης βεβαιώθηκαν συνολικά 193 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και 11 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κυνηγετικά όπλα, μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, 76 πακέτα με λαθραία τσιγάρα, που δεν έφεραν την σχετική ταινία φόρου κατανάλωσης καπνού και μικροποσότητα κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπο Εισαγγελείς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50