search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:56
MENU CLOSE

Την… Πάχτησε: Εισαγγελέας εναντίον Καμμένου(ΒΙΝΤΕΟ)

16.09.2013 06:38
«Οι εκλογές της Κυριακής είναι δημοψήφισμα», επανέλαβε ο Καμμένος - Media

Την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Ευάγγελου Μαδεμλή, προκάλεσε η προτροπή του Πάνου Καμμένου προς τους κατοίκους της Χαλκιδικής για να λιντσάρουν τον δήμαρχο Αριστοτέλη, Χρήστο Πάχτα.

Την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Ευάγγελου Μαδεμλή, προκάλεσε η προτροπή του Πάνου Καμμένου προς τους κατοίκους της Χαλκιδικής για να λιντσάρουν τον δήμαρχο Αριστοτέλη, Χρήστο Πάχτα.

Ο κ. Μαδεμλής έδωσε επίσης εντολή να σχηματιστεί δικογραφία η οποία θα αποσταλεί στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου προκειμένου να αποφασιστεί εάν θα διαβιβαστεί στη Βουλή.

 
«Πρέπει ο Πάχτας να μην μπορεί να κυκλοφορήσει, λιντσάρετέ τον» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος, όταν κάτοικοι της Χαλκιδικής του έθεσαν το ζήτημα με τα ορυχεία χρυσού στη Χαλκιδική.

(Το επίμαχο σημείο είναι στα τελευταία 20 δευτερόλεπτα του βίντεο.)

ΠΑΣΟΚ: Φασίζουσα η προτροπή Καμμένου: 

Ως «απαράδεκτη» και «φασίζουσα» χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του την προτροπή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, για «λιντσάρισμα» του δημάρχου Αριστοτέλη, Χρήστου Πάχτα.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «η απαράδεκτη φασίζουσα προτροπή του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για λιντσάρισμα του εκλεγμένου Δημάρχου κ. Πάχτα, έρχεται μετά τις ενέργειες ωμής βίας των χρυσαυγιτών βουλευτών.

Ο κ. Καμμένος συζητά με τον κ. Τσίπρα για πολιτικές συνεργασίες και την ίδια ώρα χρησιμοποιεί φρασεολογία και μεθόδους της Χρυσής Αυγής.

Καλούμε όλα τα κόμματα να καταδικάσουν αυτές τις συμπεριφορές».

Απαντώντας στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και στην εισαγγελική παρέμβαση, ο κ. Καμμένος δήλωσε:

«Μόλις παρέμβει ο εισαγγελέας για το δηλητήριο που πότιζαν τα παιδιά στις Σκουριές και σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, μόλις παρέμβει ο εισαγγελέας για το δηλητήριο στα φρούτα, στα λαχανικά και σε όλη τη διατροφική αλυσίδα, για το έγκλημα που έχει συντελεστεί σε όλη την περιοχή, δεν χρειάζεται να παρέμβει για μένα, παραδίδομαι μόνος μου.

» Το ΠΑΣΟΚ, στα πλαίσια της συνεργασίας του με τη Νέα Δημοκρατία και τους εργολάβους που τους στηρίζουν, αίρει τη διαγραφή Πάχτα. Οι κάτοικοι της Χαλκιδικής, κατά τη συγκυβέρνηση, μπορούν να συνεχίζουν να πίνουν αρσενικό για να μη θιχθούν τα συμφέροντα της κομπίνας της εξόρυξης χρυσού.

» Η ψήφος εμπιστοσύνης που έδωσε ο κ. Βενιζέλος στον πρώην πρόεδρο της ΕΠΕΝ κ. Βορίδη για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση Παπαδήμου τον ταυτίζει με την Χρυσή Αυγή».

ΝΔ: Γνήσιος εκφραστής των πρακτικών της Χρυσής Αυγής ο «επίδοξος βαστάζος του ΣΥΡΙΖΑ»
 
Από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο επίδοξος βαστάζος του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος αποδεικνύεται γνήσιος εκφραστής των αντιλήψεων και των πρακτικών της Χρυσής Αυγής.Το κάλεσμά του σε πολίτες της Χαλκιδικής να λιντσάρουν το δήμαρχο Αριστοτέλη δεν απέχει από τις πρακτικές που ήδη εφαρμόζουν οι επικεφαλής του νεοναζιστικού μορφώματος. Τέτοια παιχνίδια κοινωνικού διχασμού και βίας δεν αντέχει ο Τόπος!»   
 
«'Πολιτικός' 'αρχηγός' ζητά από 'πολίτες' να λιντσάρουν εκλεγμένο Δήμαρχο. Φαντάζομαι ότι ο Εισαγγελέας θα επιληφθεί…» είχε γράψει νωρίτερα ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης, σε σχετική δημοσίευση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.
 
ΣΥΡΙΖΑ Ακραία και άστοχη η αναφορά του κ. Καμμένου
 
«Ακραία και άστοχη» χαρακτηρίζει την αναφορά του κ. Καμμένου το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Παράλληλα καυτηριάζει τη σπουδή του εισαγγελέα «να ασκήσει δίωξη εναντίον του, μετά μάλιστα από προτροπή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού», σημειώνοντας πως «γεννά ερωτήματα, όταν την ίδια στιγμή βουλευτές και στελέχη των νεοναζί τραμπούκων της ΧΑ προκαλούν και επιτίθενται αδιακρίτως και κατ΄ εξακολούθηση σε πολίτες και δημάρχους, μένοντας στο απυρόβλητο».
 
Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «δύο μέτρα και δύο σταθμά»
 
Παράλληλα αναφέρει πως ο ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα περιμένει «τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να καταδικάσει την επίθεση μελών της ΧΑ σε μέλη του ΚΚΕ».    

ΔΗΜΑΡ: Άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα των φαινομένων βίας
 
Ως «άλλον ένα κρίκο στην αλυσίδα των φαινομένων βίας» χαρακτηρίζει τις προτροπές του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων η ΔΗΜΑΡ.  «Δυστυχώς ο κ. Καμμένος έρχεται να προστεθεί στους πολιτικούς εκείνους που θεωρούν ότι με τη βία και τους προπηλακισμούς μπορεί να δοθεί λύση στα μεγάλα προβλήματα της χώρας.
 
Η ρητορική του κ. Καμμένου είναι επικίνδυνη» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
«'Πολιτικός' 'αρχηγός' ζητά από 'πολίτες' να λιντσάρουν εκλεγμένο Δήμαρχο. Φαντάζομαι ότι ο Εισαγγελέας θα επιληφθεί…» έγραψε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης, σε σχετική δημοσίευση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03