search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:30
MENU CLOSE

«Πασαρέλα» κάνει η Καλλονή

16.09.2013 07:15
«Πασαρέλα» κάνει η Καλλονή - Media

Με τέσσερις «καρμπόν» ισοπαλίες (1-1) και μία επιβλητική νίκη της Καλλονής μέσα στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα κύλησε η 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. «Άφησε» βαθμούς ξανά στα Χανιά ο Παναθηναϊκός.

Με τέσσερις «καρμπόν» ισοπαλίες (1-1) και μία επιβλητική νίκη της Καλλονής μέσα στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα κύλησε η 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. «Άφησε» βαθμούς ξανά στα Χανιά ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά οι κυριακάτικοι αγώνες:

 
Απόλλων Σμύρνης-Καλλονή 1-3

Συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα η Καλλονή, η οποία στην πρώτη εμφάνιση της ιστορίας της στην Σούπερ Λίγκα «τρελαίνει κόσμο». Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη πέρασε σαν σίφουνας (και) από τη Ριζούπολη επικρατώντας του Απόλλωνα Σμύρνης με 3-1 και με 9 βαθμούς μοιράζεται τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία με τον ΠΑΟΚ ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές.

Οι νησιώτες με σκόρερ τους Μανούσο (53’), Λεάντρο (66’) και Μαρσέλο (76’), πήραν ακόμα ένα τρίποντο και δείχνουν ότι φέτος θα είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.
 
Στον αντίποδα ο γηπεδούχος Απόλλων αν και έδειξε κατά διαστήματα κάποια καλά στοιχεία έδειξε ότι θέλει δουλειά ακόμα και το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της… τιμής με την εκτέλεση πέναλτι του Πετρόπουλου στο 90’
 

Απόλλων Σμύρνης: Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Παντελιάδης, Παπαζαχαρίας, Δεληζήσης, Κόρμπος (56’ Φαρινόλα), Άλβαρεζ, Γκουέλα, Μπλάζεκ (40’ Μίνγκας), Έγκον (78’ Τσιλιγκίρης), Πετρόπουλος

Καλλονή: Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Λεάντρο, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Μαρσέλο (78’ Σιλιγαρδάκης), Φαρία, Λεοζίνιο (81’ Περόνε), Χουανλού, Μανούσος, Καζάκης (71’ Γκάσιτς)
 
 
 
Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 1-1
 
Ο Παναθηναϊκός έχασε άλλους δύο βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον κακό του δαίμονα Πλατανιά στα Χανιά, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.
 
Οι γηπεδούχοι καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα άνοιξαν στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λέπτου με τον Ναζλίδη και τον Καπίνο να φέρει ευθύνη.
 
Ο Ατζαγκούν ισοφάρισε για τον Παναθηναϊκού στο 82ο λεπτό, ενώ ήταν αυτός που έδωσε πνοή στους πράσινους από την στιγμή που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως έκπληξη προκαλεί η φετινή συγκομιδή του Πλατανιά στο φετινό πρωτάθλημα, μιας κι έχει τέσσερις βαθμούς σε τέσσερις αγώνες με ισάριθμες ισοπαλίες!
 


 
Πλατανιάς: Γιωργαλλίδης, Φάισκα, Ιντζίδης, Φερνάντες, Ράφαελ, Σιώπης, Τετέ, Μπέλιτς (61' Αγκιλέρα), Ναζλίδης (λ.τ. 46' Μοράλες), Γοουνδουλάκης (89' Πόποβιτς), Τόρες.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Γκονζάλες, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Αμπεϊντ, Ρισβάνης, Ζέκα (72' Ατζαγκούν), Ντίνας (58' Μπαϊράμι), Πράνιτς (80' Καρέλης), Μπέργκ.
 
 
 
ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 1-1
 
Χωρίς νικητή έληξε η μάχη στο «Γεντί Κουλέ» ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Αστέρα Τρίπολης για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τις ομάδες να μένουν στο 1-1 χάρη στα γκολ των Περογαμβράκη (63΄) και Ναβάρο (36΄).
 
Χορταστικό το θέαμα στο παιχνίδι, με πολλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες,  ενώ οι Αρκάδες είχαν και δοκάρι στο φινάλε.
 


 
ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Ζβασίγια, Μονιάκης (82’ Μιλιάζες), Βερόν, Μακρής, Γκαλέτι (80’ Λαμπρόπουλος), Ζε Εντουάρντο, Κουτσιανικούλης (52’ Παπάζογλου), Περογαμβράκης.

Αστέρας Τρίπολης: Ερνάντεζ, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας (70’ Λισγάρας), Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Κοντοές, Ουσέρο, Ναβάρο, Γκρατσίνι (65’ Κάφα), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (83’ Χουάνμα)
 

 
Πανιώνιος-Πανθρακικός 1-1
 
Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στη Νέα Σμύρνη Πανιώνιος και Πανθρακικός, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Η ομάδα της Θράκης προηγήθηκε με τον Ιγκόρ στο 36΄ και κράτησε το 0-1 ως το 86΄, όταν ο Λαμπρόπουλος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
 
Οι Νεοσμυρνιώτες πίεσαν ασφυχτικά για την ολοκλήρωση της ανατροπής αλλά ο εκπληκτικός Σέρεμετ με τεράστιες αποκρούσεις δεν το επέτρεψε.
 


 
Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρντι, Μητρόπουλος, Μενδρινός, Κολοβός (84’ Πάνος), Λάζνικ (46’ Ντούνης), Αραβίδης, Καμπάνταης (64’ Γιάννου)

Πανθρακικός: Σέρεμετ, Χρήστου, Μίκουλιτς, Ζος, Παπαγεωργίου, Ρομέου (90’+2’ Τριανταφύλλου), Λαδάκης, Κάσες (83’ Ζεκίνια), Τζάνης (58’ Ντιόγκο), Μπαϊκαρά, Ίγκορ
 
 
 
Άρης-Λεβαδειακός 1-1
 
Η αλλαγή προπονητή στον πάγκο των γηπεδούχων δεν έφερε τους τρεις πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα για τον Άρη, ο οποίος έμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά το 1-1 με τον Λεβαδειακό.

Παρά την έλευση του Μιλίνκοβιτς οι «κίτρινοι» το μόνο που κατάφεραν ήταν να πάρουν τον πρώτο πόντο μετά τις τρεις διαδοχικές ήττες που είχαν. Χωρίς νίκη έμεινε και ο Λεβαδειακός, που πρόσθεσε τη δεύτερη ισοπαλία στο ενεργητικό του, μετά το εντός έδρας 2-2 της πρεμιέρας με τον Πανθρακικό.

Ο επίσης… πρωτοεμφανιζόμενος Ολιβιέ Καπό έκανε τη διαφορά στον αγωνιστικό χώρο μιας που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Τάκη Λεμονή στο 53ο λεπτό. Ο γηπεδούχοι είχαν έτοιμη την απάντηση με τον Ουντότζι να βρίσκει δίχτυα στο 58’ και να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1.

Αποβολή με απευθείας κόκκινη για τον Καπό στο 75’.

Άρης: Διούδης, Σταυρόπουλος, Κύργιας, Πουλίδο, Ψυχογιός, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος (70’ Οικονομόπουλος), Τάτος, Έλσνερ, Τριανταφυλλάκος (79’ Μανιάς), Ουντότζι

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Ροντρίγκο, Μανόλο, Λυκογιάννης, Μαχαίρας, Ιωαννίδης (46’ Καπό), Κονέ, Ορτέγκα (62’ Μπούστο), Μάρτινς (79’ Πετράτσι), Μάντζιος
 
 
Εδώ μπορείτε να δείτε τι συνέβη στις αναμετρήσεις του Σαββάτου.
 
Η 4η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος στις 19:30.
 
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (4η αγωνιστική)
 
Ολυμπιακός 12
ΠΑΟΚ 9
Καλλονή 9
Αστέρας Τρίπολης 6
Εργοτέλης 6
Βέροια 5
Πανθρακικός 5
Πανιώνιος 5
Παναθηναϊκός 5
ΠΑΣ Γιάννινα 4
Ατρόμητος 4
Πλατανιάς 4
Παναιτωλικός 4
SKODA Ξάνθη 4
Απόλλων 3
ΟΦΗ 3
Λεβαδειακός 2
Άρης 1

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:30