search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:51
MENU CLOSE

Αισιόδοξος όσο ποτέ ο Σαμαράς…

16.09.2013 17:54
Αισιόδοξος όσο ποτέ ο Σαμαράς... - Media

Θα είμαστε όπως πριν σε έξι χρόνια, είπε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε ημερίδα που διοργάνωσε η βρετανική εφημερίδα «Herald Tribune» στην Στοά του Αττάλου.

Θα είμαστε όπως πριν σε έξι χρόνια, είπε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε ημερίδα που διοργάνωσε η βρετανική εφημερίδα «Herald Tribune» στην Στοά του Αττάλου.

Ο κύριος Σαμαράς σε αντίθεση με όλα τα οικονομικά στοιχεία που βγαίνουν στη δημοσιότητα τις τελευταίες εβδομάδες δήλωσε ότι η ανάπτυξη βρίσκεται προ των πυλών, υποστήριξε ότι έχουν γίνει σαρωτικές αλλαγές εννοώντας προφανώς ότι πρόκειται για… θετικές αλλαγές και επανέλαβε τις κυβερνητικές θέσεις περί πρωτογενούς πλεονάσματος.

Την ημέρα μάλιστα που ανακοινώθηκε η αποχώρηση των κεντρικών γραφείων της Βιοχάλκο από την Ελλάδα, ο πρωθυπουργός εκτίμησε ότι σε 6 ακριβώς χρόνια θα βρισκόμαστε σε κατάσταση προ κρίσης.

Ο Αντώνης Σαμαράς όνισε πως ακόμα η χώρα δεν έχει βγει από το τούνελ, υπογράμμισε, ωστόσο, ότι τους τελευταίους 14 μήνες η εικόνα της χώρας έχει αλλάξει και έχουν συντελεστεί σαρωτικές αλλαγές.

«Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η πίεση δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί, όταν η δημόσια συζήτηση μετατρέπεται σε χαοτική πόλωση. Αυτό συμβαίνει όταν η ελπίδα χάνεται από πολλούς. Αυτές τις δύσκολες στιγμές η δημοκρατία δημιουργεί τους δικούς της εχθρούς που υπονομεύουν το κράτος δικαίου και την ενότητα» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας πως για να καταπολεμηθεί ο λαϊκισμός θα πρέπει να καταπολεμηθεί ο φόβος.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:50