search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:47
MENU CLOSE

Ο διευθυντής του Καμμένου θεωρεί «βρωμοσκούληκο» τον Μουρούτη

17.09.2013 12:28
Ο διευθυντής του Καμμένου θεωρεί «βρωμοσκούληκο» τον Μουρούτη - Media

Έχει ανάψει ο πόλεμος μεταξύ ΑΝΕΛ και Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την αποστροφή του Πάνου Καμμένου για (πολιτικό;) λιντσάρισμα του Χρήστου Πάχτα!

Έχει ανάψει ο πόλεμος μεταξύ ΑΝΕΛ και Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την αποστροφή του Πάνου Καμμένου για (πολιτικό;) λιντσάρισμα του Χρήστου Πάχτα!
 
Μετά την παρέμβαση του εισαγγελέα, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Πάνου Καμμένου, Αθανάσιος Μπέλτσος κοινοποίησε μέσω facebook σχόλιο που απευθυνόταν στη Νέα Δημοκρατία και συγκεκριμένα στο διευθυντή του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργο Μουρούτη.
 
«Καραγκιόζη», «γκεμπελική συμμορία παραπληροφόρησης» ήταν μεταξύ των χαρακτηρισμών.
 
«Ούτως ή άλλως θα δεις τα ραδίκια ανάποδα, όπως και αυτοί που σήμερα δολοφονείς. Νομίζεις ότι θα είσαι αθάνατος και πόσα αλήτες θα πάρετε μαζί ασς? Αδηφάγα κτήνη… βρωμοσκούληκα! Έρχεται λιντσάρισμα Λαϊκό ελληνικό απελευθερωτικό… τσουνάμι»!!!
 
Οι αναφορές αυτές προκάλεσαν την αντίδραση του Γιώργου Μουρούτη ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα… «κατήγγειλε ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του»
 
Στις αναφορές αυτές επανήλθε ο κ. Μπέλτσος χαρακτηρίζοντάς τα «αστειότητες».
«Μας πολεμάνε με κάθε βρώμικη μέθοδο σε όλα τα επίπεδα και τολμάνε να παρουσιάζονται ως θύματα», αναφέρει μεταξύ άλλων.
 
Ακολουθούν και οι δύο αναρτήσεις:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:42