search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:16
MENU CLOSE

Θέμα χρόνου…

17.05.2010 09:03
oldphotos127408702571.jpg

Ανησυχία υπάρχει στο Μέγαρο Μαξίμου για το θέμα του γενικού διευθυντή Εξοπλισμών και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας των αποκαλύψεων που φθάνουν μέχρι και στην αμφισβήτηση των τίτλων σπουδών του, άρα και της επάρκειάς του.

Ανησυχία υπάρχει στο Μέγαρο Μαξίμου για το θέμα του γενικού διευθυντή Εξοπλισμών και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας των αποκαλύψεων που φθάνουν μέχρι και στην αμφισβήτηση των τίτλων σπουδών του, άρα και της επάρκειάς του. Το γεγονός ότι ο ίδιος παραμένει γαντζωμένος στην καρέκλα του και δεν μπαίνει στον κόπο να διαψεύσει τα όσα γράφονται δείχνει την αδυναμία που έχει ακόμη και να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Το θέμα δεν είναι πλέον τυπικό και γραφειοκρατικό. Είναι πάνω απ’ όλα και ηθικό, και αυτό που ανησυχεί κάποιους στο Μαξίμου είναι ότι όσο περνάει ο καιρός ταυτίζεται ένας γαλάζιος γραφειοκράτης με το ήθος μιας ολόκληρης κυβέρνησης… Πιστεύουν ότι παρά τα τεράστια προβλήματα που έχει η χώρα, κυρίως στον οικονομικό τομέα, πρέπει να λύσουν και αυτό του Βασιλάκου, αφού ο ίδιος δεν έχει την ευαισθησία να παραιτηθεί. Η απομάκρυνσή του είναι θέμα χρόνου, όσο και αν κάποιοι τον προστατεύουν…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24