search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:15
MENU CLOSE

Νεκρός 34χρονος στο Κερατσίνι – Πολιτική δολοφονία;

18.09.2013 01:07
Νεκρός 34χρονος στο Κερατσίνι - Πολιτική δολοφονία; - Media

Τα μεσάνυχτα της Τρίτης σε καφετέρια στο Κερατσίνι ένας 34χρονος άνδρας ήρθε σε αντιπαράθεση με έναν 45χρονο αρχικά για το ποδόσφαιρο.

Τα μεσάνυχτα της Τρίτης σε καφετέρια στο Κερατσίνι ένας 34χρονος άνδρας ήρθε σε αντιπαράθεση με έναν 45χρονο αρχικά για το ποδόσφαιρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ανήκε στον αριστερό χώρο, ήταν γνωστό στην περιοχή για την αντιφασιστική του δράση και δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση από ομάδα ακροδεξιών.
 
Το θύμα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Πριν υποκύψει στα τραύματά του, πρόλαβε να υποδείξει τον δράστη.
 
Η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος είναι μέλος της Χρυσής Αυγής και πάνω του βρέθηκε ένα μαχαίρι.
 
Ο άτυχος άντρας ονομάζεται Παύλος Φύσσας και ήταν γνωστός ως Killah P καθώς ασχολούνταν με τη χιπ χοπ μουσική.
 
Το επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 12.10 το βράδυ σε καφετέρια επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 60 και Ξάνθου. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το θύμα και η παρέα του κυνηγήθηκαν από περίπου 25 άτομα με μαύρες μπλούζες, μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού.
 
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, συνεπλάκησαν πάνω από δέκα άτομα έξω από την καφετέρια. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής επήλθε και ο τελικά θανάσιμος τραυματισμός του 34χρονου.
 
Στον τόπο της δολοφονίας συγκεντρώθηκαν περίπου 200 άτομα από τον αντιφασιστικό χώρο, ενώ προγραμματίζεται αντιφασιστική συγκέντρωση στις 18:00 το απόγευμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50