search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:22
MENU CLOSE

Περίμεναν ευεργέτη στο Θέρμο που… δεν ήρθε!

18.09.2013 07:13
Περίμεναν ευεργέτη στο Θέρμο που… δεν ήρθε! - Media

Απίστευτη ιστορία εξελίχθηκε τη Δευτέρα στο Θέρμο με έναν ευεργέτη που… ακόμα έρχεται! 

Απίστευτη ιστορία εξελίχθηκε τη Δευτέρα στο Θέρμο με έναν ευεργέτη που… ακόμα έρχεται! Οι αρχές του δήμου ανέμεναν τον ερχομό ενός Έλληνα επιχειρηματία που επρόκειτο -σύμφωνα τουλάχιστον με τη φημολογία που προϋπήρξε- να ευεργετήσει την περιοχή προσφέροντας μεγάλο ποσό (γίνεται λόγος για 1.000.000 ευρώ) για την ανέγερση γηροκομείου.
 
Οι επαφές με τον επιχειρηματία-κατά ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από την Κρήτη- έγιναν με τη συνδρομή και του ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου και χθες ο  επιχειρηματίας αναμένονταν να προσγειωθεί με το ελικόπτερο του στο Θέρμο. Αν και υπήρξε διακριτικότητα ως προς τη διακίνηση της υπόθεσης , εντούτοις χθες κινητοποιήθηκαν πολίτες, η δημοτική αρχή, παρόντος του Μητροπολίτη κ. Κοσμά  ενώ ο δήμαρχος Θ. Πορφύρης είχε έτοιμο το λόγο που θα εκφωνούσε.
 
Φεύ.. ο ευεργέτης δεν φάνηκε, το ελικόπτερο δεν προσγειώθηκε και οι Θέρμιοι έμειναν στην αναμονή. Οι λόγοι τη μη εμφάνισης παραμένουν άγνωστοι και αρκετοί εύχονται να σχετίζονται με την κακοκαιρία. Προσδοκούν δηλαδή ακόμη τον ερχομό του…
 
Πηγή: agrinionews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:21