search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:01
MENU CLOSE

Στις 25/9 η δίκη Ψωμιάδη για την ΑΕΚ

18.09.2013 15:01
Στις 25/9 η δίκη Ψωμιάδη για την ΑΕΚ - Media

Λόγω της αποχής των δικηγόρων, διεκόπη για τις 25 Σεπτεμβρίου  η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη για την υπόθεση υπεξαίρεσης από τα ταμεία της ΑΕΚ, ύψους 21,5 εκατ ευρώ.

Λόγω της αποχής των δικηγόρων, διεκόπη για τις 25 Σεπτεμβρίου  η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη για την υπόθεση υπεξαίρεσης από τα ταμεία της ΑΕΚ, ύψους 21,5 εκατ ευρώ.
 
Δύο μέρες νωρίτερα, στις 23 Σεπτεμβρίου, ο Μάκης Ψωμιάδης αναμένεται να καθήσει στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων μαζί με άλλα 10 άτομα και για την υπόθεση των στημένων αγώνων την περίοδο 2008-2011.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν κατά περίσταση οι 11 κατηγορούμενοι είναι συγκρότηση από κοινού, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση με απειλή βλάβης, απάτη κατ’ επάγγελμα και συνήθεια, ηθική αυτουργία σε απάτη, δωροδοκία και δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, παράνομο στοίχημα και ηθική αυτουργία σε αυτό, καθώς και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.
 
Μαζί με τον Μάκη Ψωμιάδη θα καθήσουν στο εδώλιο και οι:
Σταύρος Ψωμιάδης,
Ιωάννης Παπακώστας,
Κωνσταντίνος Ριαβόγλου,
Θωμάς Μητρόπουλος,
Γεώργιος Χριστοβασίλης,
Ευάγγελος Αγγελής,
Διονύσιος Κωτούλας,
Περικλής Αμανατίδης,
Δημήτρης Δημητρίου και
Γιώργος Χαβενετίδης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33