search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:37
MENU CLOSE

Το «τελευταίο αντίο» στον Παύλο Φύσσα – Να εκτελεστεί ο δράστης ζητά ο πατέρας (Video)

19.09.2013 05:56
«Έχουν γίνει δικονομικές παραλείψεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου»  - Media

Συγκίνηση και οργή στην κηδεία του Παύλου Φύσσα, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον 45χρονο Χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά. Περισσότερα από 2.000 άτομα βρέθηκαν στο Σχιστό. 

Συγκίνηση και οργή στην κηδεία του Παύλου Φύσσα, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον 45χρονο Χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά. Περισσότερα από 2.000 άτομα βρέθηκαν στο Σχιστό. 

Οι συγγενείς του νεκρού ζήτησαν να απομακρυνθούν οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι και υπάκουσαν.


 

Ο πατέρας του 34χρονου ζητεί δικαίωση και καταγγέλλει, επικαλούμενος μαρτυρίες, τη στάση της αστυνομίας και την καθυστέρηση του ΕΚΑΒ.

«Θέλω ο φονιάς όχι να δικαστεί και να φυλακιστεί, να εκτελεστεί. Αυτό για μένα είναι η δικαίωση», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.
 
Σε άλλες δηλώσεις του στο Mega ο πατέρας του 34χρονου ζήτησε να βρεθεί εκείνος που τηλεφώνησε στο δολοφόνο.
 
Το Σάββατο η απολογία του δράστη
 
Ο δράστης, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράβαση του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στον εισαγγελέα Πειραιά και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στις 9 το πρωί του Σαββάτου.
 

Ο υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες -πρόκειται για τη σύζυγο του δράστη, μία ακόμα γυναίκα που φέρεται ως συγγενικό πρόσωπο και τον υπεύθυνο της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής του Πειραιά- θα οδηγηθούν στις 3 το μεσημέρι στον ανακριτή της εισαγγελίας Πειραιά προκειμένου να απολογηθούν.
 
Οι δύο γυναίκες κατηγορούνται για ψευδή κατάθεση και για απόκρυψη στοιχείων, ενώ ο υπεύθυνος της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά για παράβαση του νόμου περί όπλων.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια έρευνας από την αστυνομία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά βρέθηκε ένα πτυσσόμενο γκλομπ.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:34