search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 12:26
MENU CLOSE

Μαζεύουν υπογραφές για να φύγουν τα γραφεία της Χ.Α. από τη Νέα Αλικαρνασσό

19.09.2013 08:43
Μαζεύουν υπογραφές για να φύγουν τα γραφεία της Χ.Α. από τη Νέα Αλικαρνασσό - Media

Προβληματισμός και διαμαρτυρίες σήμερα στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού Ηρακλείου, στον απόηχο των χθεσινών εκτεταμένων επεισοδίων. 

Προβληματισμός και διαμαρτυρίες σήμερα στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού Ηρακλείου, στον απόηχο των χθεσινών εκτεταμένων επεισοδίων. Οι κάτοικοι περιοχής, σαφώς σοκαρισμένοι από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα αλλά και εξαιρετικά θορυβημένοι από τα συχνά επεισόδια στην περιοχή τους λόγω της παρουσίας της Χρυσής Αυγής εκεί, χθες διαπίστωσαν ότι το ποτήρι ξεχείλισε. Ένα κείμενο που συντάχθηκε και μέσω του οποίου ζητείται η αποχώρηση της Χρυσής Αυγής από την περιοχή κάνει το γύρο της Αλικαρνασσού και από χέρι σε χέρι γίνεται συλλογή υπογραφών.
 
Η περιοχή μοιάζει να έχει «ποτίσει» από τα χημικά που χθες… έδιναν και έπαιρναν, με αποτέλεσμα με δυσκολία να μπορεί να σταθεί κανείς χωρίς να δακρύσει. Για την προγραμματισμένη για σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το θάνατο του Παύλου Φύσσα, λίγος ήταν ο κόσμος που συγκεντρώθηκε – μεταξύ αυτών και μια μικρή ομάδα μαθητών.
 
Στην περιοχή, κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, βρίσκεται πάνω από τη μισή δύναμη της ΕΛ.ΑΣ. σε επίπεδο νομού (ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ΤΑΕ, Ασφάλεια) που θα παραμείνει προληπτικά στην περιοχή όλη την ημέρα.
 
Παράλληλα συνεργεία του δήμου Ηρακλείου μαζεύουν από το πρωί τα… αποκαΐδια και τα σπασμένα της περασμένης νύχτας, ενώ νωρίς πλύθηκαν οι δρόμοι προκειμένου να απομακρυνθούν τα κατάλοιπα από τα χημικά. Ωστόσο η πλατεία είναι «απροσπέλαστη» λόγω της πνιγηρής ατμόσφαιρας, απομεινάρι της επεισοδιακής νύχτας.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως ένας αστυνομικός των ΜΑΤ τραυματίστηκε, χθες, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Ν. Αλικαρνασσό. Ο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι, όπου του έγιναν ράμματα.
 
 
Πηγή: cretalive.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18