search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:34
MENU CLOSE

«Η ομάδα ΔΙΑΣ ήταν εκεί πριν τη συμπλοκή»

19.09.2013 12:12
«Η ομάδα ΔΙΑΣ ήταν εκεί πριν τη συμπλοκή» - Media

Μαρτυρία σύμφωνα με την οποία οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ ήταν στο σημείο της συμπλοκής πριν γίνει η δολοφονική επίθεση στον Παύλο Φύσσα έδωσε ο Γιάννης Κουκέλης.

Μαρτυρία σύμφωνα με την οποία οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ ήταν στο σημείο της συμπλοκής πριν γίνει η δολοφονική επίθεση στον Παύλο Φύσσα έδωσε ο Γιάννης Κουκέλης, στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA".
 
"Την στιγμή που είναι η συμπλοκή άρχισαν να ηρεμούν τα πνεύματα είχαν ανέβει η ΔΙΑΣ με τα πόδια, είχαν αφήσει τις μηχανές και ανεβήκαν και περάσαν απέναντι από την μεριά του Παύλου. Όταν στρίψαμε εγώ με την γυναίκα μου και τα δυο σκυλιά να πάμε να τα αφήσουμε στο σπίτι, ο Παύλος ήταν όρθιος ζωντανός και οι αστυνομικοί ήταν εκεί. Πρώτα είδαμε τις μηχανές ΔΙΑΣ και ταυτόχρονα ρωτήσαμε και τον κόσμο ήταν μπροστά στην καφετέρια και ταυτόχρονα κατά σύμπτωση ρωτήσαμε τον Παύλο, τον ρώτησε η γυναίκα μου τι γίνεται ρε φίλε εκεί πέρα. Εκεί ήταν οι αστυνομικοί. Πριν την συμπλοκή ακόμα ήταν εκεί. Πέντε μέτρα, οι μηχανές ήταν σε απόσταση 25-30 μέτρων από εμάς. Το ίδιο βράδυ είμασταν με την γυναίκα μου μέχρι τις 5 η ώρα το πρωί. Αυτά τους είπα, δεν ξέρω τι γράψανε. Εγώ αυτά όπως τα λέω μπορώ να τα λέω δέκα χρόνια γιατί τα είδα με τα μάτια μου και δεν ήμουν μόνος μου", είπε ο κ. Κουκέλης.
 
Από την μεριά του, ωστόσο, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας κ. Παρθένης, παρά την μαρτυρία επιμένει στην εκδοχή η οποία ανακοινώθηκε και χθες, ότι δηλαδή η ομάδα ΔΙΑΣ έφθασε στο σημείο ενώ το θύμα ήταν ήδη αιμόφυρτο.
 
"Αυτά τα οποία έχουμε ήδη πει και έχουμε ανακοινώσει επίσημα προκύπτουν από την έρευνά μας και τα γεγονότα αυτά καθ' εαυτά. Θυμίζω ότι η αντίδραση της Αστυνομίας ήταν άμεση και γι' αυτό είχαμε και την σύλληψη του δράστη. Από εκεί και πέρα, όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει και όπως προκύπτει και από την έρευνά μας και όταν λέω έρευνα και από όλη την δικογραφία και από όλη την έρευνα η οποία έχει γίνει όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο είχε ήδη τραυματιστεί το θύμα από μαχαίρι, ήταν άμεση η ενέργεια, άμεση η σύλληψη", σημείωσε.
 
Και συνέχισε παραθέτοντας τα γεγονότα, όπως αυτά λέει ο ίδιος ότι έχουν καταγραφεί.
 
"Η πρώτη ενημέρωση των αστυνομικών αρχών όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει έγινε τηλεφωνικά από ιδιώτη στις 23:57 στο κέντρο της άμεσης δράσης, αρχικά η αναφορά ήταν για 50 άτομων στην συμβολή των οδών Ιφιγενείας και Παναγή Τσαλδάρη, τα οποία κατευθύνονταν τα άτομα αυτά σε ένα κατάστημα καφετέρια. Άμεσα δόθηκε εντολή σε δυο ομάδες ΔΙΑΣ με 8 αστυνομικούς για να πάνε εκεί. Όταν φθάσανε οι αστυνομικοί αναζητώντας τα άτομα αυτά αρχικά διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει οδός Ιφιγενείας. Οπότε πήγαν στο κατάστημα καφετέρια που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Παύλου Μελά και Κεφαλληνίας. Εκεί υπήρχαν περίπου 30 άτομα με το που αρχίζουν και φθάνουν οι αστυνομικοί εκεί τα άτομα αυτά άρχισαν να τρέχουν προς την οδό Τσαλδάρη. Οι αστυνομικοί τους ακολουθούν και περίπου στο ύψος του αριθμού 40 από μακριά βλέπουν δυο άντρες να συμπλέκοντα. Φθάνοντας στο σημείο εκείνη την στιγμή παρατηρούν ότι ένα άτομο ήταν αιμόφυρτο και έφερε τραύματα από μαχαίρι. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν, ύστερα και από υποδείξεις μαρτύρων συλλαμβάνουν το άτομο το οποίο υποδεικνύεται. Ακριβώς την ώρα δεν την έχω, αλλά θα σας πω ότι όλα αυτά εξελίχθηκαν, δηλαδή η σύλληψη έγινε 00:08", τόνισε.
 
Αναφορικά με την μαρτυρία του κ. Κουκέλη η οποία ο ίδιος λέει ότι έχει γίνει επίσημα υπογράμμισε: "Αντιλαμβάνομαι ότι διάφορα άτομα μπορούν να πουν ίσως στα πλαίσια μιας ψυχολογικής φόρτισης, ή επειδή δεν ήταν ακριβώς μπροστά ή άκουσαν ή οτιδήποτε, διαφορετικές εκδοχές. Αυτά που σας λέω εγώ προκύπτουν μέσα από την έρευνα".
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:32