search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:56
MENU CLOSE

Μας κάνει και τη χάρη η Χρυσή Αυγή…!

19.09.2013 13:17
Μας κάνει και τη χάρη η Χρυσή Αυγή...! - Media

"Πολιτικά υπεύθυνη" και πρόθυμη να μη "δώσει πάτημα" επιχειρεί να εμφανιστεί η  Χρυσή Αυγή στην "επίσημη" αναβολή της σημερινής ομιλίας του Νίκου Μιχαλολιάκου στη Νίκαια…

Στην "επίσημη" αναβολή της σημερινής ομιλίας του Νίκου Μιχαλολιάκου στη Νίκαια προχώρησε η Χρυσή Αυγή μετά από το κλίμα που επικρατεί εναντίον της στον ευρύτερο Πειραιά για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα.
 
Στην ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή προσπαθεί να αιτιολογήσει την απόφασή της αποδίδοντας την απόφαση στο αίσθημα «πολιτικής ευθύνης»:

«Η Χρυσή Αυγή ως δύναμη πολιτικής ευθύνης αναβάλει την αποψινή προγραμματισμένη ομιλία στα γραφεία της Νίκαιας για να μην δώσει πάτημα σε όσες δυνάμεις επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση και σε όσους εκμεταλλεύονται ένα τραγικό και καταδικαστέο συμβάν για να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχε κατεβάσει από το site της την προαναγγελία της εκδήλωσης, ενώ σήμερα το ΠΑΜΕ μαζί με τα εργατικά σωματεία του Πειραιά διοργανώνουν συγκέντρωση στις 18:30 στην πλατεία Δαβάκη της Νίκαιας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:54