search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:51
MENU CLOSE

Η ψήφος σου είναι το όπλο που σημαδεύει το μέλλον του παιδιού σου!

19.09.2013 13:30
Η ψήφος σου είναι το όπλο που σημαδεύει το μέλλον του παιδιού σου! - Media

Δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 18ης Σεπτεμβρίου αυτός που διαφώνησε μ’ εκείνους που θέλουν μιαν  Ελλάδα ξενοφοβική και εχθρική, μιαν Ελλάδα βίαιη και τυφλή, μιαν Ελλάδα βυθισμένη στο μίσος και στον μικροαστισμό.

Δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 18ης Σεπτεμβρίου αυτός που διαφώνησε μ’ εκείνους που θέλουν μιαν  Ελλάδα ξενοφοβική και εχθρική, μιαν Ελλάδα βίαιη και τυφλή, μιαν Ελλάδα βυθισμένη στο μίσος και στον μικροαστισμό. Ο αντιφασίστας Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε από χέρι φασίστα.

Οι «αξιότιμοι», «αξιοσέβαστοι»και οι έχοντες τα τρομερά και …καθηλωτικά επιχειρήματα,  βουλευτές της Χρυσής Αυγής έσπευσαν να πουν πως απλώς τσακώθηκαν δράστης και θύμα για το ποδόσφαιρο  θεωρώντας πως όλη η Ελλάδα διαθέτει τον δικό τους ανύπαρκτο δείκτη νοημοσύνης. Ο θάνατος όμως του άτυχου 35χρονου δεν ήταν απλά ένα γεγονός, ήταν το αποτέλεσμα  όλων αυτών των τραμπουκισμών, των συσσιτίων μίσους, της ωμής βίας πάνω σε ανθρώπους ανυπεράσπιστους, της ξενοφοβίας και της άγνοιας, της έλλειψης του κράτους σε ακανθώδη ζητήματα που απαιτούν άμεση λύση. Όλα αυτά εξέθρεψαν στους κόλπους της χώρας που γέννησε την δημοκρατία, ένα έκτρωμα, ένα εξάμβλωμα που αντικαθιστώντας το κράτος, αποδίδει τη δική του «δικαιοσύνη»  και θεωρεί πως ο τόπος καθαρίζει με αίμα.

Σε πρώτο στάδιο, τα μέλη της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό εναντίον των λαθρομεταναστών και γενικότερα όλων όσων έχουν διαφορετικό χρώμα και γλώσσα ( δεν αναφέρομαι σε πολιτισμό. Οι λαθρομετανάστες έχουν τον πολιτισμό της χώρας τους ενώ οι χρυσαυγήτες είναι εκτός των ορίων του  πολιτισμού) «βοηθώντας» έτσι στην …επίλυση του  μεγάλου προβλήματος της εγκληματικότητας σε περιοχές με μεγάλα ποσοστά μεταναστών. Ναι, νοικοκυραίε! Σε «βοήθησαν» βάφοντας τα χέρια σου με αίμα, οπλίζοντας το δικό σου χέρι με όπλο κατά του ίδιου σου του παιδιού!  Διότι όταν ψηφίζεις αυτούς τους «σωτήρες»,  η ψήφος σου είναι το όπλο που σημαδεύει το μέλλον του παιδιού σου. Έπειτα είχαμε τα συσσίτια μόνο για Έλληνες στα οποία τα μέλη του … «κόμματος»  έδιναν τρόφιμα μόνο στους «Έλληνες συμπολίτες» τους και δήλωναν πως αυτή τους η πράξη είναι ένα χτύπημα στην μνημονιακή κυβέρνηση που έφερε τη χώρα ως εδώ.

Αυτή η πράξη ήταν ένα χτύπημα εναντίον των δημοκρατικών θεσμών αυτής της χώρας, εναντίον των αξιών του ανθρωπισμού και της ανθρώπινης αλληλεγγύης ανεξαρτήτως φυλής. Στη συνέχεια, άρχισαν να επιτίθενται εναντίον εκείνων που διαφωνούσαν ή τους πήγαιναν κόντρα, εκείνων που τιμούσαν την ιστορία τους και πολέμησαν κατά του ναζισμού, του φασισμού και των δικτατοριών, εκείνων που ήθελαν να αναπνέουν  ελεύθεροι χωρίς τον φόβο και την καταπίεση, εκείνων που αγωνίστηκαν γενναία για να μπορούν τα παιδιά σου,  ψηφοφόρε της Χρυσής Αυγής, να ζουν σε μια χώρα ελεύθερη!  (Για την ιστορία, και ο Χίτλερ ανέβηκε στην εξουσία όταν η Γερμανία ήταν αποδυναμωμένη ηθικά και οικονομικά και σταδιακά εμφανιζόμενος σαν εθνοσωτήρας έβαλε το μίσος μέσα στην καρδιά του γερμανικού λαού).  Έτσι, φτάσαμε στη στυγνή δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Έπρεπε να χυθεί αίμα για να συζητηθεί το πολυνομοσχέδιο που θα αντιμετωπίσει τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση…

Ό,τι όμως και να κάνετε, θα μας βρείτε μπροστά σας, όλους εμάς τους νέους ανθρώπους που παλεύουμε για το μέλλον  – το δικό μας και της πατρίδας μας!  Θα έχετε την ίδια μοίρα που επεφύλαξε η Ιστορία στους ομοϊδεάτες σας  τους ρουφιάνους, τους ταγματασφαλίτες, τους φασίστες, τους ναζιστές και τους χουντικούς. Η βία σας δεν θα περάσει κι όσο κι αν πληγώσετε την πατρίδα σας, αυτή θα σας τσακίσει. Όπως έλεγε και ο αείμνηστος Χαρίλαος Τρικούπης:  «Η Ελλάς προώρισθαι να ζήσει και θα ζήσει»! 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:49