search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:30
MENU CLOSE

Πυροβολισμοί σε πάρκο του Σικάγο

20.09.2013 07:37
Πυροβολισμοί σε πάρκο του Σικάγο - Media

Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς σε πάρκο στη νότια πλευρά του Σικάγο, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς σε πάρκο στη νότια πλευρά του Σικάγο, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
 
«Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν από σφαίρες», την Πέμπτη, γύρω στις 22.15' τοπική ώρα (06.15 ώρα Ελλάδος σήμερα), δήλωσε αστυνομικός.
 
Διευκρίνισε πάντως ότι δεν υπάρχουν νεκροί και ότι έχει συλληφθεί ένα άτομο.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τραυματίστηκαν 10 ενήλικες και ένα παιδί, ωστόσο η αστυνομία δεν επιβεβαίωσε τον απολογισμό αυτό. Τρεις από τους τραυματίες, αλλά και το παιδί είναι σοβαρά τραυματισμένοι κι η κατάσταση τους είναι κρίσιμη σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Chicago Tribune»
 
Οι πυροβολισμοί σημειώνονται την ώρα που η πόλη του Σικάγο καταβάλλει προσπάθειες να περιορίσει τα βίαια επεισόδια από συμμορίες κακοποιών.
 
Σύμφωνα με έκθεση του FBI που δημοσιοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα, 504 άνθρωποι ήταν θύματα δολοφονικών επιθέσεων το 2012.
 
Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είχε απευθύνει έκκληση πέρυσι στις αρχές της πόλης να μεριμνήσουν ώστε να τερματιστεί το κύμα βίας που σαρώνει το Σικάγο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:26