search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:31
MENU CLOSE

Έρχεται το Veto του Μάκη (Δημοσιεύτηκε στο “Π” 15/10/2009)

15.10.2009 16:07

Στην τελική ευθεία από πλευράς προετοιμασίας βρίσκεται η εφημερίδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλο «Veto», με στόχο να κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου, το αργότερο αρχές Νοεμβρίου.

Στην τελική ευθεία από πλευράς προετοιμασίας βρίσκεται η εφημερίδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλο «Veto», με στόχο να κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου, το αργότερο αρχές Νοεμβρίου.

Όπως έχουμε γράψει και σε παλαιότερα φύλλα μας, επικεφαλής της εφημερίδας θα είναι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ενώ η ηγετική δημοσιογραφική της ομάδα θα απαρ- τίζεται από τους γνωστούς δημοσιογράφους Θανάση Λάλα, Παντελή Ζαγοριανίτη και Χρήστο Μουλίνο. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της, η «Veto» θα είναι μια νέα εφημερίδα, με ανατρεπτικό λόγο, με εναλλακτική άποψη, με έντονα κριτική διάθεση και με μοντέρνα αισθητική.

Μέσα στην εφημερίδα θα υπάρχουν, επιπλέον, σε μόνιμη βάση, το οικονο- μικό ένθετο «VF» («Veto Finance»), το lifestyle ένθετο «Piazza» και το εβδομαδιαίο περιοδικό ποικίλου ενδι- αφέροντος «VetoMag», ενώ ανάλογα με την εποχή και την επικαιρότητα το φύλλο θα εμπλουτίζεται και από άλλες εκδόσεις και αφιερώματα ειδικού περιεχομένου.

Το πρώτο τεύχος της «Veto» θα κυκλοφορήσει πανελλαδικά σε τιράζ 250.000 φύλλων, και η τιμή πώλησής της θα είναι 2 ευρώ για την απλή έκδοση και 4 ευρώ για την εμπλουτισμένη με προσφορές, ενώ για τα πρώτα φύλλα θα υπάρχει και ευρείας κλίμακας διαφημιστική καμπάνια σε όλα τα ΜΜΕ.

Η εφημερίδα που, ως γνωστόν, θα είναι κυριακάτικη, ανήκει στην εται-ρεία VETO Μέσα Επικοινωνίας Α.Ε. και η έδρα της είναι στο 17ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στη συμβολή των οδών Πηγών και Ερυμάνθου στη Νέα Κηφισιά, όπου θα είναι και τα γραφεία της εφημερίδας. Την εμπορική διεύθυνση της εφημε ρίδας ανέλαβε ο Τάσος Αργυρός, γνω- στό και έμπειρο στέλεχος στον χώρο των media. Επίσης, το εμπορικό τμήμα της νέας εφημερίδας στελεχώνουν ο Κωνσταντίνος Μεσογίτης, διευθυ- ντής διαφήμισης, η Ζωή Καλογρίδου, διευθύντρια διαφήμισης ένθετων περιοδικών και η Όλγα Λαμπρινίδου, διευθύντρια marketing, ενώ η Εύα Συρογιαννούλη θα βρίσκεται στην υποδοχή της διαφήμισης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28