17/06/2019 11:12:27

Έκθεση γελοιογραφίας για τα 30 χρόνια του ΚΕΘΕΑ

Έκθεση σκίτσου με θέμα τα ναρκωτικά, την εξάρτηση και την απεξάρτηση διοργανώνεται για τα τριάντα  χρόνια από την ίδρυση της ΙΘΑΚΗΣ, του πρώτου προγράμματος απεξάρτησης στην Ελλάδα.
 
Πρόκειται για μία συνεργασία του ΚΕΘΕΑ και της Λέσχης Ελλήνων Γελοιογράφων.
 
Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Πολιτιστικό Στέκι του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, Σταυροπούλου 29, Πλατεία Αμερικής,  από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 13 Οκτωβρίου. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
 
Την τελευταία ημέρα της έκθεσης, Κυριακή 13 Οκτωβρίου, τα μέλη της Λέσχης θα υποδεχτούν το κοινό για ένα δίωρο εργαστήρι σκίτσου, ανοικτό σε μικρούς και μεγάλους που θέλουν να γελοιογραφήσουν και να  … γελοιογραφηθούν. 
 
Το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ είναι θεραπευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης για ενήλικες χρήστες ναρκωτικών ουσιών και λειτουργεί από το 1990. Είναι πρόγραμμα εξωτερικής ημερήσιας παρακολούθησης, οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν και δεν υπάρχουν λίστες αναμονής. Απευθύνεται σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών, νεαρούς ενήλικες άνω των 21, εργαζόμενους, φοιτητές, περιστασιακούς χρήστες και στα μέλη του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντός τους.
 
Η έκθεση:
 
Με αλφαβητική σειρά στην έκθεση συμμετέχουν με έργα τους οι:
 
Δημήτρης Γεωργοπάλης
Κώστας Γρηγοριάδης
Σπύρος Δερβενιώτης
Πάνος Ζάχαρης (Πάνος)
Πέτρος Ζερβός
Γιάννης Ιωάννου
Hλίας Μακρής
Πάνος Μαραγκός
Παναγιώτης Μήλας
Κώστας Μητρόπουλος
Αντώνης Νικολόπουλος (Sοloup)
Σπύρος Ορνεράκης
Βασίλης Παπαγεωργίου
Ανδρέας  Πετρουλάκης
Στάθης Σταυρόπουλος (Στάθης)
Μαρία Τζαμπούρα
 
Εγκαίνια: Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013, 19:00΄
 
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή  19:00΄-21:00΄& Κυριακή 11:00΄-13:30’
 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.