search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:37
MENU CLOSE

Στη φυλακή ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα (Video)

21.09.2013 06:20
Στη φυλακή ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα (Video) - Media

Ολοκληρώθηκε η απολογία του δράστη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στην 6η τακτική ανακρίτρια Πειραιά. Κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγείται στον Κορυδαλλό. 

Ολοκληρώθηκε η απολογία του δράστη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στην 6η τακτική ανακρίτρια Πειραιά. Ο δράστης κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού. 

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα ο 45χρονος υποστήριξε πως βρισκόταν σε αυτοάμυνα την ώρα του φόνου στο Κερατσίνι καθώς ισχυρίστηκε ότι τον χτύπησαν. Δήλωσε μετανιωμένος και συγκλονισμένος. «Δεν καθόμουν να φάω πέντε μπουνιές για να μη γίνει όλο αυτό;» είπε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υποστήριξε στην απολογία του πως έπινε τον καφέ του σε κάποια καφετέρια και μετά σηκώθηκε να φύγει. Είδε μια ομάδα συγκεντρωμένη και στο απέναντι πεζοδρόμιο άλλη παρέα. Έκανε αναστροφή γιατί δεν έβρισκε να παρκάρει, είπε απολογούμενος ο 45χρονος δράστης.

Υποστήριξε πως ήταν μόνος του και πως δεν ήταν μαζί του άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής. Για το τηλεφώνημα που δέχτηκε πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ο 45χρονος είπε ότι δεν συνδέεται με ότι συνέβη το βράδυ της Τρίτης στο Κερατσίνι.

Αναφορικά με τη σχέση του με την Χρυσή Αυγή ανέφερε ότι η σχέση αυτή ήταν «χαλαρή» και ότι δεν είχε έμμισθη σχέση με το κόμμα. «Πήγαινα σε ομιλίες, σε συγκεντρώσεις και βοήθησα σε μια διανομή τροφίμων» ανέφερε. 

Η στιγμή της αποχώρησης του 45χρονου δράστη από τα δικαστήρια του Πειραιά (Το βίντεο είναι από το newsit.gr)

Ο 45χρονος δράστης αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. 

Νωρίτερα, στις 9 το πρωί οδηγήθηκε στα δικαστήρια του Πειραιά, προκειμένου να απολογηθεί, ο 45χρονος δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα την περασμένη Τρίτη στο Κερατσίνι.

Ο δράστης, που κρατείται στη ΓΑΔΑ, είχε ζητήσει τριήμερη προθεσμία, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Ο 45χρονος έχει ομολογήσει την πράξη του και, σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία φέρεται να επικαλέστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Στα δικαστήρια του Πειραιά είχαν από νωρίς το πρωί αναπτυχθεί ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ ο 45χρονος κατά τη μεταφορά του φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Αξίζει να σημειωθεί οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το κινητό τηλέφωνο του 45χρονου προκειμένου να διαπιστωθεί από ποιον δέχθηκε το τηλεφώνημα που τον κάλεσε να πάει στο σημείο όπου σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό.  

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:37