search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:11
MENU CLOSE

Σεξουαλική τζιχάντ στη Συρία

22.09.2013 21:00
Σεξουαλική τζιχάντ στη Συρία - Media

Ο εμφύλιος πόλεμος μαίνεται στη Συρία, χιλιάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και πολύ περισσότεροι έχουν χάσει τα σπίτια και τις όποιες περιουσίες τους.

Ο εμφύλιος πόλεμος μαίνεται στη Συρία, χιλιάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και πολύ περισσότεροι έχουν χάσει τα σπίτια και τις όποιες περιουσίες τους. Οι «μεγάλες δυνάμεις» τσακώνονται για το αν φταίει περισσότερο ο στρατός του Άσαντ ή αυτός των επαναστατών και χάνουν το νόημα.
 
Στο περιθώριο της χρήσης χημικών όπλων και της αναμενόμενης επέμβασης ξένων δυνάμεων, ο υπουργός Εσωτερικών της Τυνησίας έριξε τη δική του «βόμβα». Ο Λοτφί Μπεν Τζεντού κατήγγειλε ότι υπάρχει κύκλωμα που προωθεί κορίτσια από τη χώρα του και τα στέλνει στη Συρία όπου παίρνουν μέρος σε μια σεξουαλική τζιχάντ προς τέρψη των ανταρτών!
 
«Τόσα κορίτσια από τη χώρα μας πάνε στη Συρία και στο όνομα της σεξουαλικής τζιχάντ κάνουν σεξ με 20, 30 ή και 100 επαναστάτες και γυρνάνε πίσω εγκυμονούσες.  Κι εμείς στεκόμαστε εδώ απαθείς και  άλαλοι μπροστά σε αυτή την απίστευτη κατάσταση» είπε ο Μπεν Τζεντού μιλώντας στην βουλή της χώρας.
 
Το υπουργείο εσωτερικών της Τυνησίας έχει απαγορέψει από τον περασμένο Μάρτιο σε περισσότερους από 6.000 πολίτες της χώρας να ταξιδέψουν στη Συρία και έχει συλλάβει 86 άτομα τα οποία θεωρούσε ότι είχαν δημιουργήσει δίκτυα που προωθούσαν νεαρές Τυνήσιες στην σπαραζόμενη χώρα.
 
Ανθρωπιστικές οργανώσεις έβαλλαν κατά του Μπεν Τζεντού για την απαγόρευση αυτή λέγοντας «δεν θα κάτσουμε να αφήνουμε τους νέους και τις νέες μας να μαθαίνουν να κάνουν επιδρομές και λεηλασίες».
 
Ο πρώην Μουφτής της Τυνησίας Σέϊκ Ομάν Μπατίκ έκανε επίσημη δήλωση τον Απρίλιο αναφερόμενος σε 13 νεαρές κοπέλες της χώρας του που «ξεγελάστηκαν από επιτήδειους και χρησιμοποιήθηκαν για σεξουαλικές ακολασίες στη Συρία». Ο Μπατίκ χαρακτήρισε εκπόρνευση την όλη διαδικασία και λίγες μέρες αργότερα παύτηκε από τα καθήκοντά του.
 
Τον Αύγουστο το θέμα ανακινήθηκε από το γενικό διευθυντή δημόσιας ασφάλειας της Τυνήσιας, Μουσταφά Μπιν Ομάρ ο οποίος κατήγγειλε ότι οι αντάρτες που έχουν δεσμούς με την Αλ Κάϊντα, χρησιμοποιούν ανήλικες κοπέλες για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:09