search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:02
MENU CLOSE

Αναβλήθηκε η δίκη για τα «στημένα» παιχνίδια

23.09.2013 08:14
Ψωμιάδης: Εκβιαστής ο Χάρης Οικονομόπουλος - Media

Αναβλήθηκε για την προσεχή Παρασκευή η πρώτη εκδίκαση της υπόθεσης των στημένων αγώνων. Ο λόγος είναι πως ο ένας εκ των δύο δικηγόρων του Μάκη Ψωμιάδη αγόρευε στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

Αναβλήθηκε για την προσεχή Παρασκευή η πρώτη εκδίκαση της υπόθεσης των στημένων αγώνων. Ο λόγος είναι πως ο ένας εκ των δύο δικηγόρων του Μάκη Ψωμιάδη αγόρευε στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

Η εισαγγελέας ζήτησε να μη γίνει δεκτό το αίτημα διακοπής, ωστόσο η έδρα ενέκρινε την αναβολή τονίζοντας ωστόσο την ανάγκη να ολοκληρωθεί η δίκη και να βγει η απόφαση μέχρι τις 30 Οκτωβρίου, όταν και τελειώνει η προσωρινή κράτηση του Μάκη Ψωμιάδη.

Το «παρών» έδωσαν οι οκτώ εκ των έντεκα κατηγορουμένων, ανάμεσα στους οποίους και ο Μάκης Ψωμιάδης, που χαρακτηρίζεται στο βούλευμα ως πραγματικός ιδιοκτήτης της Καβάλας, αλλά και ο γιος του Σταύρος Ψωμιάδης (πρώην πρόεδρος Καβάλας), καθώς και οι Ιωάννης Παπακώστας (πρώην προπονητής Καβάλας), Κωνσταντίνος Ριαβόγλου (πρώην πρόεδρος Αγρ. Αστέρα), Γεώργιος Χριστοβασίλης (πρόεδρος ΠΑΣ Γιάννινα), Ευάγγελος Αγγελής (παράγοντας ΠΑΣ), Δημήτρης Δημητρίου (μπουκ) και Γιώργος Χαβενετίδης (μπουκ).

Απουσίασαν οι Θωμάς Μητρόπουλος (πρώην πρόεδρος Ηλυσιακού), Διονύσιος Κωτούλας (πρώην πρόεδρος Αναγέννησης Καρδίτσας) και Περικλής Αμανατίδης (πρώην προπονητής Αναγέννησης Καρδίτσας).

Οι κατηγορίες ανά περίσταση αφορούν συγκρότηση από κοινού, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση με απειλή βλάβης, απάτη κατ’ επάγγελμα και συνήθεια, ηθική αυτουργία σε απάτη, δωροδοκία και δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, παράνομο στοίχημα και ηθική αυτουργία σε αυτό και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Από πλευράς μαρτύρων παρόντες ήταν οι κ.κ. Κούγιας, Πιλάβιος, Ηλιόπουλος, Τεροβίτσας, Μήνης, Τσινιάρης, Κύρκος και Ήμελος, ενώ αντίθετα απουσίαζαν οι κ.κ. Πατέρας, Δαλούκας, Καϋμενάκης, Μάνταλος, Σαραϊδάρης και Παμπορίδης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:56