search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:20
MENU CLOSE

7.000 λανθασμένα Ε9 λόγω… νέας βλάβης στο Taxisnet

23.09.2013 08:47
Έρχεται η πληρωμή φόρων με κάρτα μέσω Taxisnet  - Media

Για να μας κάνει πιο εύκολη τη ζωή υποτίθεται πως δημιουργήθηκε το Taxisnet αλλά δεν… λέει να το κάνει καθώς, λόγω κενών ασφαλείας που εμφάνισε, 7.000 φορολογούμενοι…

Για να μας κάνει πιο εύκολη τη ζωή υποτίθεται πως δημιουργήθηκε το Taxisnet αλλά δεν… λέει να το κάνει καθώς, λόγω κενών ασφαλείας που εμφάνισε, 7.000 φορολογούμενοι που υπέβαλαν ηλεκτρονικά Ε9 στο διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να το ξανακάνουν!

Συγκεκριμένα, ειδικά ειδοποιητήρια θα αποστείλει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) σε 7.000 φορολογούμενους, με την επίσημη θέση να είναι ότι λόγω αναβάθμισης εμφανίστηκαν κενά ασφαλείας στην ειδική εφαρμογή του Τaxisnet και έτσι στις δηλώσεις των φορολογουμένων μεταφορτώθηκαν στοιχεία ακινήτων άλλων φορολογούμενων.

Έτσι, οι αλλαγές που έκαναν οι φορολογούμενοι θεωρούνται λανθασμένες. Ήδη πάντως η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων έχει προχωρήσει στην καταγραφή των προβληματικών Ε9 και μέσα στην εβδομάδα θα ειδοποιήσει τους φορολογούμενους να διορθώσουν τις όποιες λανθασμένες μεταβολές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:20