search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:44
MENU CLOSE

Το θέατρο των οργίων

23.09.2013 21:00
Το θέατρο των οργίων - Media

Το swinging, η ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων μεταξύ ζευγαριών, είναι συνηθισμένο σε πολλά μέρη του κόσμου.

Το swinging, η ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων μεταξύ ζευγαριών, είναι συνηθισμένο σε πολλά μέρη του κόσμου –εσχάτως και στην Ελλάδα απ’ ότι μαθαίνουμε. Στην βόρεια Ευρώπη το συγκεκριμένο είδος διασκέδασης ανθεί αφού τα ζευγάρια που έχουν βαρεθεί πλέον να συνευρίσκονται κάθε φορά μόνο μεταξύ τους, αναζητούν νέες εμπειρίες και νέους σεξουαλικούς συντρόφους.

Οι συνευρέσεις διαρκούν ένα βράδυ και μετά όλοι μαζί χαιρετιούνται, ντύνονται και φεύγουν. Το swinging δεν είναι επ’ ουδενί παράνομο εφόσον οι συμμετέχοντες είναι ενήλικοι και έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους αλλά δεν κάθεται καλά σε ορισμένα συντηρητικά μέλη της κοινωνίας.

Στη Σουηδία, όπου οι άνθρωποι χαίρονται ελεύθερα ο ένας τον άλλο και όλοι μαζί τη μαγεία του έρωτα, διοργανώνεται στις 19 Οκτωβρίου ένα μεγάλο swinging πάρτι. Μόλις θα έχουν αρχίσει τα κρύα στη χώρα και οι άνθρωποι είπαν να ζεσταθούν, γνωρίζοντας καλύτερα ο ένας τον άλλο. Το πάρτι θα λάβει χώρα στην πόλη Νορσέπινγκ, στο θέατρο «Άρμπις» και η συμμετοχή κοστίζει 650 κορώνες, περίπου 90 ευρώ το άτομο. Ήδη 425 άνθρωποι έχουν πληρώσει το αντίτιμο για να πάρουν μέρος στο πάρτι και αναζητείται τουλάχιστον άλλος ένας γιατί με μονό αριθμό θα έχουμε πρόβλημα…

Το θέμα όμως είναι ότι οι κάτοικοι της γειτονιάς που βρίσκεται το θέατρο αντιδρούν αφού θεωρούν ότι μια τέτοια εκδήλωση θα κάνει κακό στη φήμη της περιοχής τους.
«Ξέρω ότι το swinging δεν είναι παράνομο αλλά δεν θεωρώ ότι είναι πρέπον να γίνονται τέτοια πάρτι σε κατοικημένες περιοχές» δήλωσε η Μαράϊα Γιάκομπσον, κάτοικος της γειτονιάς.

Η απάντηση ήρθε «πληρωμένη» από τον ιδιοκτήτη του θεάτρου Ρόμπ Κάρλσον, που σε περιόδους κρίσης βρήκε μια ευκαιρία να βγάλει χρήματα – και πιθανότατα να περάσει καλά.

«Αν κάποιος έρθει και μου πει «θέλω να αγοράσω 300 εισιτήρια» τι νομίζετε ότι θα τον ρωτήσω με ποιους θα κάνει σεξ; Δεν μου επιτρέπεται κάτι τέτοιο και δεν το θέλω. Είμαστε στο 2013 στην τελική και δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι φοβούνται την ερωτική πράξη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:43