search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:12
MENU CLOSE

«ΟΧΙ» Μαξίμου προς ΣΥΡΙΖΑ για Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών

23.09.2013 16:20
«ΟΧΙ» Μαξίμου προς ΣΥΡΙΖΑ για Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών - Media

Αρνητικά απάντησε η κυβέρνηση στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών ενώ εμφανίζεται διατεθειμένη να γίνει σχετική συζήτηση στη Βουλή.

Αρνητικά απάντησε η κυβέρνηση στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών ενώ εμφανίζεται διατεθειμένη να γίνει σχετική συζήτηση στη Βουλή.

Προάγγελος της θέσης του Μεγάρου Μαξίμου ήταν οι διαρροές από κύκλους του υπουργείου Δικαιοσύνης σύμφωνα με τις οποίες το αίτημα για σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών για το ζήτημα της Χρυσής Αυγής είναι άκαιρο καθώς μπορεί να εκληφθεί ως παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης.
Στις δηλώσεις ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ, δέχεται ωστόσο μία συζήτηση στη Βουλή.

«Διαστρεβλώνοντας μονίμως τα πάντα, ο ΣΥΡΙΖΑ διαστρεβλώνει και την ξεκάθαρη θέση της κυβέρνησης. Επαναλαμβάνουμε για μια ακόμα φορά: Πρώτον, η κυβέρνηση είναι αντίθετη στη σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών τη στιγμή που έχει κινηθεί θεσμικά η Δικαιοσύνη. Δεύτερον, δεν υπάρχει καμία αντίρρηση να γίνει συζήτηση στη Βουλή. Ελπίζουμε αυτή τη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ να καταλάβειι» είπε ο Σ. Κεδίκογλου.

Σημειώνεται πως αύριο ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας με αντικείμενο τις εξελίξεις στο χώρο της Ακροδεξιάς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:06