search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:59
MENU CLOSE

Ο Τσίπρας για το λιμάνι του Πειραιά

24.09.2013 09:47
Ο Τσίπρας για το λιμάνι του Πειραιά - Media

Με εργατικό πρόσημο συνεχίζουν οι πολιτικές εξορμήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, καθώς αύριο θα βρεθεί στο Πέραμα για τις ανάγκες εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ

Με εργατικό πρόσημο συνεχίζουν οι πολιτικές εξορμήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, καθώς αύριο θα βρεθεί στο Πέραμα για τις ανάγκες εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ για το λιμάνι με τίτλο «Το λιμάνι του Πειραιά δεν πωλείται. Για έναν δημόσιο ανασυγκροτημένο ΟΛΠ. Πυρήνας Ζωής για την ανάπτυξη και την απασχόληση». Θα μιλήσουν οι βουλευτές Α’ και Β΄ Πειραιά Θοδωρής Δρίτσας και Παναγιώτης Λαφαζάνης, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας θα απευθύνει χαιρετισμό. 

Η εκδήλωση, η οποία έχει σαφώς προεκλογικό χρώμα δεδομένου ότι θα παρουσιαστούν οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το λιμάνι και την ανάγκη να παραμείνει δημόσιο, ως πυλώνας παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας, θα γίνει στην πλατεία Ηρώων (7.30 μ.μ.) και θα έχει τα χαρακτηριστικά ανοιχτής συζήτησης – οι πολίτες του Πειραιά δηλαδή καλούνται να συζητήσουν τρόπους αποτροπής του ξεπουλήματος του ΟΛΠ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:59