search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:55
MENU CLOSE

Άμεση σύγκλιση της Βουλής ζητά ο Τσίπρας για τη νεοναζιστική βία

24.09.2013 10:50
Τσίπρας: «Η Χ.Α ετράφη από το λίπασμα του μνημονίου» (Video) - Media

Την άμεση σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής για να συζητηθούν η έξαρση της νεοναζιστικής βίας και οι τρόποι με τους οποίους πρέπει να αντιδράσει αποφασιστικά το κοινοβούλιο, ζητά με επιστολή του ο αρχηγός τού ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Την άμεση σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής για να συζητηθούν η έξαρση της νεοναζιστικής βίας και οι τρόποι με τους οποίους πρέπει να αντιδράσει αποφασιστικά το κοινοβούλιο, ζητά με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Σώματος, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ο αρχηγός τού ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
 
Ο Αλέξης Τσίπρας είχε ενημερώσει για την πρόθεσή του από χθες, Δευτέρα, όταν εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο δήλωσε ότι θλίβεται που ο πρωθυπουργός δεν επιθυμεί σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής και πως θα ζητήσει από τον πρόεδρο της Βουλής έκτακτη σύγκληση της Ολομέλειας και προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:53