search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:05
MENU CLOSE

Ο Τώνης Λυκουρέσης νέος Πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου

24.09.2013 12:05

Ο σκηνοθέτης Τώνης Λυκουρέσης θα είναι αυτός που θα αναλάβει καθήκοντα προέδρου του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου ,μετά από την παραίτηση του  Γιώργου Παπαλιού.

Ο σκηνοθέτης Τώνης Λυκουρέσης θα είναι αυτός που θα αναλάβει καθήκοντα προέδρου του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου ,μετά από την παραίτηση του  Γιώργου Παπαλιού.

Αντιπρόεδρος  χρίστηκε η παραγωγός  Φοίβη Αγγελοπούλου , ενώ μέλος του ΔΣ θα είναι και ο συγγραφέας και σεναριογράφος Πέτρος Μάρκαρης. Δεν υπάρχουν άλλες αλλαγές όσον αφορά το υπόλοιπο ΔΣ ,ενώ ο  Γρηγόρης Καραντινάκης θα συνεχίζει να εξασκεί καθήκοντα Γενικού Διευθυντή του ΕΚΚ.
 
«Η διοίκηση του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου υπό τη νέα της σύνθεση κάνει ένα νέο ξεκίνημα» δήλωσε επί του θέματος ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος και πρόσθεσε πως  «Ο ελληνικός κινηματογράφος διανύει μια περίοδο κατά την οποία οι οικονομικοί πόροι είναι λίγοι. Και όμως, οι ελπίδες είναι πολλές. Αυτό οφείλεται στο ταλέντο, το πείσμα, τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και τη σκληρή δουλειά όλων των ανθρώπων του χώρου. Να στηρίξουμε μαζί τη νέα προσπάθεια. Το yπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού είναι έτοιμο να ακούσει όλους και να συνεργαστεί με όλους για το καλύτερο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15