search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:24
MENU CLOSE

Αθώωση-σταθμός για την ελευθερία του Τύπου

24.09.2013 14:43
Διέκοψαν δίκη γιατί… μέλη του προσωπικού έκαναν σεξ! - Media

Πανηγυρική η αθώωση του εκδότη – διευθυντή Αντώνη Δελλατόλα και τριών στελεχών της εφημερίδας «6μέρες»  για την κατηγορία της παραβίασης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Πανηγυρική η αθώωση του εκδότη – διευθυντή Αντώνη Δελλατόλα και των τριών στελεχών της εφημερίδας «6μέρες» Παναγιώτη Σιάνη, Γιώργου Γιουκάκη και Νίκου Βελετάκου από το Μονομελές  Πρωτοδικείο Αθηνών για την κατηγορία της παραβίασης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Η δίκη που έγινε σήμερα, Τρίτη, πρωί αφορούσε μήνυση δικηγόρου της Αθήνας, ο οποίος περιλαμβανόταν στη δημοσιοποίηση -στις 3 Δεκεμβρίου 2012- λίστας 1.747 ελεγχόμενων από τις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών για «αιφνίδιο πλουτισμό». Η λίστα είχε καταρτιστεί από το σύστημα «Εlenxis» του υπουργείου Οικονομικών και η εφημερίδα, με το δημοσίευμά της, είχε αποκαλύψει τις καθυστερήσεις, την αβελτηρία και τις παλινωδίες των ελεγκτικών αρχών. Το δικαστήριο με την απόφασή του, που θα καθαρογραφεί και θα δημοσιευτεί προσεχώς, δεν δέχτηκε ότι υπήρξε παραβίαση προσωπικών δεδομένων του ενάγοντος με τη δημοσιοποίηση των ονομάτων των ελεγχόμενων και τη ΔΟΥ που ανήκουν και αναφέρονταν στη λίστα. Πολύ πρόσφατα ο υφυπουργός Οικονομικών είπε στη Βουλή, που παρακολουθεί το θέμα, ότι οι έλεγχοι ακόμα συνεχίζονται…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:22