search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:42
MENU CLOSE

Αγρίνιο: Συνελήφθη ο πρώην αστυνομικός-συνοδός του Μπαρμπαρούση

24.09.2013 16:43
Δίωξη στον πρώην φρουρό του Μπαρμπαρούση - Media

Σε έρευνα στα γραφεία της Χ.Α. στο Αγρίνιο βρέθηκαν όπλα που του ανήκουν. Ο αστυνομικός βρισκόταν σε διαθεσιμότητα εξαιτίας των επεισοδίων με μικροπωλητές στο Μεσολόγγι.

Ο επίορκος πρώην αστυνομικός – συνοδός του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής, Κώστα Μπαρμπαρούση, ο οποίος βρισκόταν σε διαθεσιμότητα εξαιτίας της συμμετοχής του σε επεισόδια μελών της Χ.Α. εναντίον αλλοδαπών μικροπωλητών στο Μεσολόγγι, συνελήφθη έπειτα από έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. στα τοπικά γραφεία της νεοναζιστικής οργάνωσης, στο Αγρίνιο.
 
Σε έρευνα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 30 ασπίδες, 2 κράνη μοτοσικλέτας, 15 δάδες, 11 κοντάρια με σημαίες, 3 γκλομπς, 5 στιλιάρια και ένα τσεκούρι…

Επιπλέον βρέθηκε αστυνομικό πηλίκιο, κράνος και δύο καλαμίδες αστυνομικού και φυσιγγιοθήκη με  17 φυσίγγια που ανήκουν στον προαναφερθέντα αστυνομικό (φωτογραφίες).

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια στο Μεσολόγγι.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:39