search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:31
MENU CLOSE

«Παθολογικά ερωτευμένη με τον Άκη η Γκούντρουν»

24.09.2013 16:47
«Παθολογικά ερωτευμένη με τον Άκη η Γκούντρουν» - Media

Για την αγάπη που έτρεφε η Γκούντρουν Μολντενάουερ στον πρώην σύζυγό της Άκη Τσοχατζόπουλο, αλλά και για την απέχθεια που είχε για τον Νίκο Ζήγρα «επειδή γνώριζε γυναίκες στον Άκη», μίλησε ο συνήγορος της κατηγορουμένης κατά την αγόρευσή του.

 
Για την αγάπη που έτρεφε η Γκούντρουν Μολντενάουερ στον πρώην σύζυγό της Άκη Τσοχατζόπουλο, αλλά και για την απέχθεια που είχε για τον Νίκο Ζήγρα «επειδή γνώριζε γυναίκες στον Άκη», μίλησε ο συνήγορος της κατηγορουμένης κατά την αγόρευσή του.
 
«Η Γκούντρουν είχε πάντοτε παθολογική αγάπη προς τον πρώην υπουργό. Ακόμη δεν τον έχει ξεπεράσει, τον αγαπάει μέχρι σήμερα. Αυτό που θα ήθελε είναι να πεθάνει με το όνομα Τσοχατζόπουλου», είπε ο κ. Δημητρακόπουλος και συνέχισε: «Δεν συμπαθούσε καθόλου τον Νίκο Ζήγρα, δεν ήθελε να τον δει ούτε ζωγραφιστό. Είχε απέχθεια προς το πρόσωπό του, έλεγε πάντα ότι ήταν κακή συναναστροφή για τον άντρα της. Πίστευε πως ο Νίκος Ζήγρας γνώριζε στον Άκη Τσοχατζόπουλο γυναίκες. Ακόμα και τη Βίκη Σταματη ο Τσοχατζόπουλος την γνώρισε μέσω του Ζήγρα».
 
Την αγόρευση του κ. Δημητρακόπουλου διέκοψαν οι αντιδράσεις Ζήγρα, αντιδρούσε έντονα, αλλά και η σύγκρουση Τσοχατζόπουλου με τον συνήγορο του Ζήγρα, Στέλιο Γκαρίπη.

Σύμφωνα πάντως με την υπεράσπιση, ο ισχυρισμός Ζήγρα (ότι παρέδωσε σε βαλίτσα στη Γκούντρουν τα λεφτά του διαζυγίου, στο Hilton της Γενεύης), δεν μπορεί να αντικρουσθεί: «Μία σακούλα με λεφτά δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί» εκτίμησε, υπογραμμίζοντας ότι οι πολλές εκδοχές Ζήγρα ως προς το ποσό της βαλίτσας καθιστούν ισχνή τη μαρτυρία.

«Από τον διάολο θα μπορούσε να πάρει χρήματα η Γκούντρουν, από τον Ζήγρα όχι» ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Αναφορικά με το ποσό των 50.000 ευρώ που εμφανίστηκε να εμβάζει η Γκούντρουν στον πρώην υπουργό, ο κ. Δημητρακόπουλος έκανε λόγο για απλή «εξυπηρέτηση», της έδινε άλλωστε διατροφή ύψους 3.000 ευρώ τον μήνα.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28