search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:45
MENU CLOSE

Καλά, μην υπερβάλλετε!

25.09.2013 11:53

Μπορεί το αντιφασιστικό να έχει γίνει της μόδας, μερικοί ωστόσο λειτουργοί υπερβάλλουν όταν συλλαμβάνουν για «αναγραφή συνθημάτων» στους τοίχους…

Μπορεί το αντιφασιστικό να «έχει γίνει της μόδας», μερικοί ωστόσο λειτουργοί υπερβάλλουν όταν συλλαμβάνουν για «αναγραφή συνθημάτων» στους τοίχους…

Εντάξει, δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά σε μια πόλη που τελικά τα αντιφασιστικά συνθήματα είναι όαση στην αισθητική ρύπανση… το να κυνηγάς νεαρούς γιατί έγραψαν κατά του φασισμού, είναι το λιγότερο… υπερβολή!
 
Μάθαμε λοιπόν πως τελικά αφέθησαν ελεύθεροι οι 4 συλληφθέντες στη Νέα Σμύρνη με προφορική διαταγή εισαγγελέα, αλλά και με την κατηγορία «διακεκριμένης φθοράς δημόσιας περιουσίας».
 
Οι τέσσερις φοιτητές και φοιτήτριες είχαν συλληφθεί από περιπολικό όταν έγραφαν συνθήματα έξω από το σχολικό συγκρότημα επί της οδού Αγνώστων Μαρτύρων.
 
Πάντως, το να πηγαίνουν τα παιδιά στο σχολείο και να βλέπουν ένα αντιφασιστικό μήνυμα, δεν το λες και κακό!
 
Η ΚΕΔΔΕ (Κίνηση για τις Ελευθερίες και τα Δημοκρατικά Δικαιώματα) καταγγέλλει τις συλλήψεις αλλά και τις παρεμβάσεις της αστυνομίας στα σχολεία, κάνοντας λόγο και για προσαγωγές μαθητών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33