30/09/2020 13:12:37

Καλά, μην υπερβάλλετε!


Μπορεί το αντιφασιστικό να «έχει γίνει της μόδας», μερικοί ωστόσο λειτουργοί υπερβάλλουν όταν συλλαμβάνουν για «αναγραφή συνθημάτων» στους τοίχους…

Εντάξει, δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά σε μια πόλη που τελικά τα αντιφασιστικά συνθήματα είναι όαση στην αισθητική ρύπανση… το να κυνηγάς νεαρούς γιατί έγραψαν κατά του φασισμού, είναι το λιγότερο… υπερβολή!
 
Μάθαμε λοιπόν πως τελικά αφέθησαν ελεύθεροι οι 4 συλληφθέντες στη Νέα Σμύρνη με προφορική διαταγή εισαγγελέα, αλλά και με την κατηγορία «διακεκριμένης φθοράς δημόσιας περιουσίας».
 
Οι τέσσερις φοιτητές και φοιτήτριες είχαν συλληφθεί από περιπολικό όταν έγραφαν συνθήματα έξω από το σχολικό συγκρότημα επί της οδού Αγνώστων Μαρτύρων.
 
Πάντως, το να πηγαίνουν τα παιδιά στο σχολείο και να βλέπουν ένα αντιφασιστικό μήνυμα, δεν το λες και κακό!
 
Η ΚΕΔΔΕ (Κίνηση για τις Ελευθερίες και τα Δημοκρατικά Δικαιώματα) καταγγέλλει τις συλλήψεις αλλά και τις παρεμβάσεις της αστυνομίας στα σχολεία, κάνοντας λόγο και για προσαγωγές μαθητών.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.