21/08/2019 05:09:19
26.9.2013 / ΠΟΝΤΙΚΙ ART

Διαβάστε στο Ποντίκι Art που κυκλοφορεί

Διαβάστε στο Ποντίκι Art που κυκλοφορεί - Media
Δελτία Καιρού:
Οι Γερμανοί καλλιτέχνες στις εκλογές
Το Φεστιβάλ Δράμας είπε «όχι» στον φασισμό
Χυδαίο «e-auction» για την Αγορά Μοδιάνο
 
Συνέντευξη Σπύρος Παπαδόπουλος «Στις επιθέσεις που δέχομαι απαντώ με τις δουλειές μου»
 
Διασημότητες που την … «έβαψαν». Από τον Ρόκι – Σταλόνε μέχρι το μέλος των Μπιτλς Ρίνγκο Σταρ και βέβαια τον πρώην πλανητάρχη Τζορτζ Μπους, πολλοί είναι αυτοί που δοκίμασαν την τύχη τους στη ζωγραφική. Οι περισσότεροι με μεγάλη … αποτυχία.
 
Είναι νέες και ωραίες. Ήρθαν για να μείνουν; Θα δείξει ο χρόνος. Όπως και να ‘χει, οι νέες γυναικείες παρουσίες στο ελληνικό τραγούδι έχουν ενδιαφέρον, αλλά και το κοινό τους. Σας συστήνουμε μερικές απ’ αυτές.
 
Υπάλληλοι πολιτισμού στην κόψη του ξυραφιού. To success story της κυβέρνησης είναι καλό για παραμύθια με νεράιδες και κακές μάγισσες, αλλά οι άνθρωποι που βιοπορίζονται από τον πολιτισμό έχουν να αφηγηθούν άλλες ιστορίες, ανέχειας, εξαθλίωσης και φόβου για το μέλλον. Λογοτέχνες, εικαστικοί, κινηματογραφιστές ταλαιπωρούνται από την ανεργία αλλά και την κρατική ασυναρτησία.
 
Η Στέγη έβγαλε…ρίζες. Μια τριετία χρειάστηκε αλλά… όπως θα το λέγαμε απλά, η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών «έπιασε». Ρίζωσε στη συνείδηση των Αθηναίων κι αυτές οι ρίζες γίνονται αφετηρία για καινούρια πράγματα. Αυτό το συναίσθημα ήταν διάχυτο στην φετινή παρουσίαση του, έτσι κι αλλιώς πλούσιου προγράμματος αλλά με πιο σαφής από ποτέ τις προθέσεις του.
 
Αστική Γεωγραφία. Κέντρο Επισκεπτών ΚΠΙΣΝ,
Αισιοδοξία από γυαλί
 
Στις ταινίες αυτής της βδομάδας: «Frances Ha», «Ο παράδεισος της πίστης», «Ανάμεσα»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.